Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Unilact nu mai produce lactate private label

Autor: Mircea Demetermiercuri, 8 februarie, 2017

Unilact, producătorul brânzeturilor De la Ferma şi Pachet de Acasă, a renunţat la producţia de lactate private label pentru reţele de magazine şi se concentrează pe brandurile proprii.

 

„Producţia de private label m-a ajutat să negociez în anu­­mite cazuri contracte per ansamblu cu key accounts (re­ţe­le internaţionale de magazine – n.red.). De obicei îţi comple­tezi ca­pacităţile libere cu marcă proprie. Noi am lucrat aproape la ca­pacitate maximă.

 

Dar nu am făcut mai mult de 5% din pro­ducţie mărci private“, a declarat Marius Bîcu, managing partner al Unilact Transilvania, companie cu afaceri de peste 16 mil. lei prezentă şi la export în ţări precum Italia, Franţa sau Germania.

 

Majoritatea producătorilor din industria alimentară lo­cală, chiar şi multinaţionalele,  produc mărci private, segment care a ajuns la circa 15% din consum. Sunt însă retaileri care negociază „la sânge“ şi cer producătorilor să realizeze şi private label pentru a lista în magazine brandurile proprii, informeaza ZfCorporate.

ORTEC va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   vineri, 21 aprilie 2017

Una dintre cele mai prestigioase companii de software, la nivel mondial, ORTEC va participa în premieră la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj...

Alfredo Seafood: Somonul și macroul sunt campionii consumului de pește
Autor: meatmilk  /   joi, 20 aprilie 2017

Somonul și macroul sunt în vârful clasamentului în ceea ce privește preferințele românilor în materie de pește și înregistrează vânzări cu 5% maimari în 2016, decât în 2015; Topul peștilor preferați estecompletat de merluciu și cod alb; Pe fondul scăderii TVA-ului, românii acordă o importanță mai mare calității...