Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Unilact nu mai produce lactate private label

Autor: Mircea Demetermiercuri, 8 februarie, 2017

Unilact, producătorul brânzeturilor De la Ferma şi Pachet de Acasă, a renunţat la producţia de lactate private label pentru reţele de magazine şi se concentrează pe brandurile proprii.

 

„Producţia de private label m-a ajutat să negociez în anu­­mite cazuri contracte per ansamblu cu key accounts (re­ţe­le internaţionale de magazine – n.red.). De obicei îţi comple­tezi ca­pacităţile libere cu marcă proprie. Noi am lucrat aproape la ca­pacitate maximă.

 

Dar nu am făcut mai mult de 5% din pro­ducţie mărci private“, a declarat Marius Bîcu, managing partner al Unilact Transilvania, companie cu afaceri de peste 16 mil. lei prezentă şi la export în ţări precum Italia, Franţa sau Germania.

 

Majoritatea producătorilor din industria alimentară lo­cală, chiar şi multinaţionalele,  produc mărci private, segment care a ajuns la circa 15% din consum. Sunt însă retaileri care negociază „la sânge“ şi cer producătorilor să realizeze şi private label pentru a lista în magazine brandurile proprii, informeaza ZfCorporate.

În 2016, Covalact și-a dublat profitul
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 7 iunie 2017

Potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, firma Covalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate, a terminat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 230 mil lei (51 mil. euro), în creştere cu 15% faţă de anul anterior.   Mai mult decât atât, profitul net al firmei s-a dublat în anul 2016,...

Josi-Logistic nu va lipsi de la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 22 mai 2017

Josi-Logistic, o companie care se evidențiază din ce în ce mai mult în rândul producătorilor și distribuitorilor de lactate de foarte bună calitate, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va începe joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Josi –Logistic reprezinta un grup...