Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Unilact nu mai produce lactate private label

Autor: Mircea Demetermiercuri, 8 februarie, 2017

Unilact, producătorul brânzeturilor De la Ferma şi Pachet de Acasă, a renunţat la producţia de lactate private label pentru reţele de magazine şi se concentrează pe brandurile proprii.

 

„Producţia de private label m-a ajutat să negociez în anu­­mite cazuri contracte per ansamblu cu key accounts (re­ţe­le internaţionale de magazine – n.red.). De obicei îţi comple­tezi ca­pacităţile libere cu marcă proprie. Noi am lucrat aproape la ca­pacitate maximă.

 

Dar nu am făcut mai mult de 5% din pro­ducţie mărci private“, a declarat Marius Bîcu, managing partner al Unilact Transilvania, companie cu afaceri de peste 16 mil. lei prezentă şi la export în ţări precum Italia, Franţa sau Germania.

 

Majoritatea producătorilor din industria alimentară lo­cală, chiar şi multinaţionalele,  produc mărci private, segment care a ajuns la circa 15% din consum. Sunt însă retaileri care negociază „la sânge“ şi cer producătorilor să realizeze şi private label pentru a lista în magazine brandurile proprii, informeaza ZfCorporate.

În S1-2017, afacerile Grupului Agricola Internațional SA au crescut cu 6%
Autor: meatmilk  /   joi, 20 iulie 2017

(Comunicat) În prima jumătate a anului 2017 Grupul de firme AGRICOLA înregistrează o creștere a cifrei de afaceri de 6% față de perioada similară din 2016, ajungând la 322,658 milioane lei (cifra de afaceri nu mai include și off-urile de vânzări, potrivit legislației aplicabile din 2017. Procentul de creștere a fost calculat în...

Domnul Răzvan Furtună este noul CFO al companiei Cris-Tim
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Începând de ieri, domnul Răzvan Furtună este noul CFO al prestigioasei companii Cris-Tim, părăsind astfel funcția de Head of Private Banking BCR, pe care a deținut-o până de curând.   Contactat de redacția revistei Meat.Milk., domnul Furtună ne-a declarat: ”Pentru mine este o schimbare majoră, după o lungă activitate...