Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Unilever a preluat Good People SA

Autor: meatmilkmiercuri, 13 noiembrie, 2019

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Unilever South Central Europe SA preia compania Good People SA.

 

Grupul Unilever îşi desfăşoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate segmentele de produse alimentare, produse pentru casă și produse de îngrijire personală.

 

Compania Good People are ca domeniu principal de activitate producția și comercializarea către clienții finali de produse alimentare proaspete (inclusiv carne si lactate), pe care le comercializeaza, in primcipal, sub marca Real Food.

 

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, www.consiliulconcurentei.ro, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Ziua Porţilor Deschise, încă o premieră pentru Sergiana!
Autor: meatmilk  /   luni, 11 noiembrie 2019

„A fost o premieră pentru noi, dar mai întâi de toate a fost un exerciţiu de comunicare cu publicul pe diverse căi, începând de la media electronică, dialoguri purtate la telefon , pentru ca la final să ne întâlnim faţă în faţă.   Peste toate acestea s-a suprapus un exerciţiu de planificare şi de armonizare a...

La Indagra Food 2019, compania Five Continents își confirmă apartenența la elita industriei de lactate
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 noiembrie 2019

Actuala ediție a târgului Indagra Food reprezintă pentru orice amator de lactate o surpriză cât se poate de plăcută și, mai ales, delicioasă, atât timp cât, în Pavilionul B2, își expune produsele firma Five Continents, din Botoșani.   Gama de produse mai mult decât cuprinzătoare, beneficiază de un nou look, de noi...