Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Unilever food solutions se relanseaza prin publicarea unui raport global al industriei gastronomice

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unilever Food Solutions (UFS) isi lanseaza noul brand impreuna cu un raport mondial al industriei gastronomice. Raportul Global Privind Meniurile a cercetat in profunzime opiniile consumatorilor cu privire la servirea mesei in oras si a identificat o serie de aspecte problematice care exista in sectorul solutiilor gastronomice.

Revigorarea brandului Unilever Food Solutions reflecta noua sa directie. UFS devine consilierul clientilor sai, inspirandu-i atat sa creeze meniuri sanatoase si creative, cat si sa eficientizeze procesele operationale din bucatarie.

Prin colaborarea cu bucatari si furnizori de catering din 74 de tari, Unilever Food Solutions a reusit sa gaseasca echilibrul intre principalele nevoi ale operatorilor: sa si impresioneze clientii si sa aiba un business profitabil, rezolvand in acelasi timp toate nevoile identificate de consumatori, referitoare la preparatele din meniuri.

Prima editie a raportului global, intitulata Ce contine mancarea dumneavoastra?, a identificat cea mai importanta nevoie a bucatarilor si operatorilor, dar si a intregii industrii gastronomice: transparenta informatiilor despre mancare. Cercetarea arata ca 9 din 10 consumatori cer mai multe detalii despre mancare atunci cand iau masa in oras, referitor la aspecte precum componenta, sursa ingredientelor si siguranta preparatelor.

Unilever Food Solutions (UFS), divizia specializata de solutii gastronomice a companiei Unilever, se adreseaza bucatarilor din 74 de tari, oferind ingrediente si servicii profesionale. Ingredientele pot salva timp pretios in bucatarie, fara sa compromita gustul si calitatea preparatelor. Portofoliul din Romania cuprinde cateva dintre cele mai cunoscute branduri globale, precum Knorr, Lipton si Hellmanns.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...