Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Unilever food solutions se relanseaza prin publicarea unui raport global al industriei gastronomice

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unilever Food Solutions (UFS) isi lanseaza noul brand impreuna cu un raport mondial al industriei gastronomice. Raportul Global Privind Meniurile a cercetat in profunzime opiniile consumatorilor cu privire la servirea mesei in oras si a identificat o serie de aspecte problematice care exista in sectorul solutiilor gastronomice.

Revigorarea brandului Unilever Food Solutions reflecta noua sa directie. UFS devine consilierul clientilor sai, inspirandu-i atat sa creeze meniuri sanatoase si creative, cat si sa eficientizeze procesele operationale din bucatarie.

Prin colaborarea cu bucatari si furnizori de catering din 74 de tari, Unilever Food Solutions a reusit sa gaseasca echilibrul intre principalele nevoi ale operatorilor: sa si impresioneze clientii si sa aiba un business profitabil, rezolvand in acelasi timp toate nevoile identificate de consumatori, referitoare la preparatele din meniuri.

Prima editie a raportului global, intitulata Ce contine mancarea dumneavoastra?, a identificat cea mai importanta nevoie a bucatarilor si operatorilor, dar si a intregii industrii gastronomice: transparenta informatiilor despre mancare. Cercetarea arata ca 9 din 10 consumatori cer mai multe detalii despre mancare atunci cand iau masa in oras, referitor la aspecte precum componenta, sursa ingredientelor si siguranta preparatelor.

Unilever Food Solutions (UFS), divizia specializata de solutii gastronomice a companiei Unilever, se adreseaza bucatarilor din 74 de tari, oferind ingrediente si servicii profesionale. Ingredientele pot salva timp pretios in bucatarie, fara sa compromita gustul si calitatea preparatelor. Portofoliul din Romania cuprinde cateva dintre cele mai cunoscute branduri globale, precum Knorr, Lipton si Hellmanns.

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...