Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Unisum va investi în energia fotovoltaică

Autor: Meat MIlkmiercuri, 8 ianuarie, 2014

Compania chineza Unisum a construit trei parcuri fotovoltaice in judetele Brasov si Cluj, cu o capacitate instalata de 19,6 MW si care ar urma sa genereze anual venituri de 8 milioane de euro din vanzarea energiei si din certificatele verzi.

Cele trei parcuri solare sunt conectate deja la reteaua electrica, se arata intr-un comunicat al companiei.

Unisum face parte din grupul Wuxi Guolian Development Group, specializat in dezvoltarea de parcuri fotovoltaice. Grupul a dezvoltat si a finantat proiecte fotovoltaice cu o capacitate totala de peste 500 MW in mai multe state.

In Romania functioneaza centrale fotovoltaice cu o capacitate de peste 700 MW, iar compania doreste extinderea masiva a productiei de energie fotovoltaica in tara noastra, inclusiv prin cumpararea de terenuri.(Mediafax)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...