Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Uniunea crescatorilor de pasari din rusia cere impunerea restrictiei pentru importurile din belarus

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Rusia (Rosptitsesoyuz) a trimis o cerere catre guvern cerand sa impuna restrictia importurilor din Belarus, spunand ca aceasta a incalcat intelegerea semnata.

In particular, Rosptitsesoyuz a sesizat ca producatorii din Belarus exportau in Rusia de 5 ori mai multa carne de pui decat era specificat in acordul semnat de catre cele doua tari, fapt care a adus importurile de carne de pui la maximum 15.000 tone.

Galina Bobyleva, Directorul General al Uniunea Crescatorilor de Pasari din Rusia a declarat: Noi am cerut sa se limiteze importurile, atat timp cat acordul de balanta exista si partile trebuie sa-l respecte. In Rusia, productia interna de carne de pui este in crestere, si productia importata, care este de 3 ori mai ieftina decat productia interna ameninta pierderi pentru producatorii rusi.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...