Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Uniunea crescatorilor de pasari din rusia cere impunerea restrictiei pentru importurile din belarus

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Rusia (Rosptitsesoyuz) a trimis o cerere catre guvern cerand sa impuna restrictia importurilor din Belarus, spunand ca aceasta a incalcat intelegerea semnata.

In particular, Rosptitsesoyuz a sesizat ca producatorii din Belarus exportau in Rusia de 5 ori mai multa carne de pui decat era specificat in acordul semnat de catre cele doua tari, fapt care a adus importurile de carne de pui la maximum 15.000 tone.

Galina Bobyleva, Directorul General al Uniunea Crescatorilor de Pasari din Rusia a declarat: Noi am cerut sa se limiteze importurile, atat timp cat acordul de balanta exista si partile trebuie sa-l respecte. In Rusia, productia interna de carne de pui este in crestere, si productia importata, care este de 3 ori mai ieftina decat productia interna ameninta pierderi pentru producatorii rusi.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...