Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Uniunea crescatorilor de pasari din rusia cere impunerea restrictiei pentru importurile din belarus

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Rusia (Rosptitsesoyuz) a trimis o cerere catre guvern cerand sa impuna restrictia importurilor din Belarus, spunand ca aceasta a incalcat intelegerea semnata.

In particular, Rosptitsesoyuz a sesizat ca producatorii din Belarus exportau in Rusia de 5 ori mai multa carne de pui decat era specificat in acordul semnat de catre cele doua tari, fapt care a adus importurile de carne de pui la maximum 15.000 tone.

Galina Bobyleva, Directorul General al Uniunea Crescatorilor de Pasari din Rusia a declarat: Noi am cerut sa se limiteze importurile, atat timp cat acordul de balanta exista si partile trebuie sa-l respecte. In Rusia, productia interna de carne de pui este in crestere, si productia importata, care este de 3 ori mai ieftina decat productia interna ameninta pierderi pentru producatorii rusi.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...