Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Uniunea crescatorilor de pasari din rusia cere impunerea restrictiei pentru importurile din belarus

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Rusia (Rosptitsesoyuz) a trimis o cerere catre guvern cerand sa impuna restrictia importurilor din Belarus, spunand ca aceasta a incalcat intelegerea semnata.

In particular, Rosptitsesoyuz a sesizat ca producatorii din Belarus exportau in Rusia de 5 ori mai multa carne de pui decat era specificat in acordul semnat de catre cele doua tari, fapt care a adus importurile de carne de pui la maximum 15.000 tone.

Galina Bobyleva, Directorul General al Uniunea Crescatorilor de Pasari din Rusia a declarat: Noi am cerut sa se limiteze importurile, atat timp cat acordul de balanta exista si partile trebuie sa-l respecte. In Rusia, productia interna de carne de pui este in crestere, si productia importata, care este de 3 ori mai ieftina decat productia interna ameninta pierderi pentru producatorii rusi.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...