Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În urma investițiilor, Carniprod face performanță în vreme de criză

Autor: Meat MIlkmarți, 4 noiembrie, 2014

”Noutățile anului, pentru societatea Carniprod, vin în urma retehnologizări, fapt care ne-a permis să evoluăm, din punct de vedere al volumului de afaceri”, a declarat pentru revista Fabrica de Carne doamna Otilia Radu, Director Comercial, prezentă la standul de prezentare de la Indagra 2014.

Investițiile au fost făcute atât în unitatea de procesare, cât și în sectorul zootehnic, doamna Radu adăugând: ”În primul rând, vreau să anunț că am dotat linia de procesare cu o instalație cu raze X, pentru detectarea metalelor în produsele din carne. Totodată, acum dispunem și de o nouă linie de feliere și ambalare în sistem MAP. Cât privește ferma, acolo am reușit să creștem numărul de animale, acum având cu 10.000 de capete în plus, fapt care ne asigură o mai mare marjă de manevrabilitate economică, ținând cont de problemele care sunt la aprovizionarea cu materie primă. În plus,k după cum știți, Carniăprod produce doar la înalte standarde de calitate, așa că, pentru noi, materia primă este deosebit de importantă.”

Alături de aceste noutăți, doamna Otilia Radu ne-a informat că firma pe care o reprezintă a deschis încă 12 magazine proprii, numărul total al acestora fiind acum de 35, fapt care o determină să afirme că anul 2014 se va încheia cu un bilanț pozitiv.

 

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...