Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Urmatorul pas in domeniul roboticii pentru industria alimentara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum relateaza Foodmanufacture.uk.co, o noua generatie de roboti care sunt capabili sa ia mostre din carne, ar putea aparea pe piata anul viitor, ca rezultat al unui proiect de cercetare de 1 milion de lire sterline.

Masinaria va permite procesatorilor sa testeze parametrii precum ph-ul, temperatura, grasimea din carcasa, culoarea carnii si valorile nutritionale, pe tot parcursul procesului de productie al carnii, sustine Andy McGowan, presedintele departamentului de dezvoltare al Centrului de Cercetare a Calitatii Carnii din Scotia. Dealtfel, parti din acest ansamblu robotic au fost folosite si testate in laboratoare.

Acest robot va ajuta firmele sa decida care carcase sunt de o buna calitate si care au nevoie de mai multa prelucrare, inca de la un stadiu incipient al procesului.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...