Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Urmatorul pas in domeniul roboticii pentru industria alimentara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum relateaza Foodmanufacture.uk.co, o noua generatie de roboti care sunt capabili sa ia mostre din carne, ar putea aparea pe piata anul viitor, ca rezultat al unui proiect de cercetare de 1 milion de lire sterline.

Masinaria va permite procesatorilor sa testeze parametrii precum ph-ul, temperatura, grasimea din carcasa, culoarea carnii si valorile nutritionale, pe tot parcursul procesului de productie al carnii, sustine Andy McGowan, presedintele departamentului de dezvoltare al Centrului de Cercetare a Calitatii Carnii din Scotia. Dealtfel, parti din acest ansamblu robotic au fost folosite si testate in laboratoare.

Acest robot va ajuta firmele sa decida care carcase sunt de o buna calitate si care au nevoie de mai multa prelucrare, inca de la un stadiu incipient al procesului.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...