Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Uscare cu ajutorul luminii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorii europeni isi pot testa un nou echipament care foloseste refractia luminii pentru a usca alimentele, potrivit oficialilor companiei americane MCD Technologies. Dezvoltatorul noului echipament a aratat ca principala caracteristica pentru tehnologia de concentrare si deshidratare este abilitatea de a pastra valoarea nutritionala, aroma, gustul si culoarea alimentelor in timpul uscarii.

Echipamentul functioneaza atat cu ajutorul luminii, cat si pe baza actiunii razelor infrarosii. Potrivit oficialilor, noua tehnologie de uscare rapida in atmosfera presurizata inhiba oxidarea produselor.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...