Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usda intentioneaza sa restranga folosirea antibioticelor in produsele din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui nou sondaj de opinie, realizat de Uniunea Consumatorilor, majoritatea populatiei din America vor carne fara antibiotice sa fie vanduta in supermarketuri, informeaza GlobalMeatNews.com.

Uniunea Consumatorilor, arma publica si legala a Raporturilor Consumatorilor, a lansat o noua campanie nationala pentru a determina supermaketurile sa vanda numai carne fara antibiotice. In urma rezultatelor campaniei, 86% dintre consumatorii participanti la sondaj au punctat ca vor carne fara antibiotice in supermaketuri.

Jean Halloran, directorul programului de initiativa privind legile pentru produsele alimentare al Uniunii Consumatorilor a declarat: Antibioticele isi pierd puterea de dezvoltare la oameni, conducand la o majora criza nationala a sanatatii, de aceea trebuie sa reducem drastic folosirea lor la animalele pentru mancare.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...