Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usda intentioneaza sa restranga folosirea antibioticelor in produsele din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui nou sondaj de opinie, realizat de Uniunea Consumatorilor, majoritatea populatiei din America vor carne fara antibiotice sa fie vanduta in supermarketuri, informeaza GlobalMeatNews.com.

Uniunea Consumatorilor, arma publica si legala a Raporturilor Consumatorilor, a lansat o noua campanie nationala pentru a determina supermaketurile sa vanda numai carne fara antibiotice. In urma rezultatelor campaniei, 86% dintre consumatorii participanti la sondaj au punctat ca vor carne fara antibiotice in supermaketuri.

Jean Halloran, directorul programului de initiativa privind legile pentru produsele alimentare al Uniunii Consumatorilor a declarat: Antibioticele isi pierd puterea de dezvoltare la oameni, conducand la o majora criza nationala a sanatatii, de aceea trebuie sa reducem drastic folosirea lor la animalele pentru mancare.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...