Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usda intentioneaza sa restranga folosirea antibioticelor in produsele din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui nou sondaj de opinie, realizat de Uniunea Consumatorilor, majoritatea populatiei din America vor carne fara antibiotice sa fie vanduta in supermarketuri, informeaza GlobalMeatNews.com.

Uniunea Consumatorilor, arma publica si legala a Raporturilor Consumatorilor, a lansat o noua campanie nationala pentru a determina supermaketurile sa vanda numai carne fara antibiotice. In urma rezultatelor campaniei, 86% dintre consumatorii participanti la sondaj au punctat ca vor carne fara antibiotice in supermaketuri.

Jean Halloran, directorul programului de initiativa privind legile pentru produsele alimentare al Uniunii Consumatorilor a declarat: Antibioticele isi pierd puterea de dezvoltare la oameni, conducand la o majora criza nationala a sanatatii, de aceea trebuie sa reducem drastic folosirea lor la animalele pentru mancare.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...