Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usda intentioneaza sa restranga folosirea antibioticelor in produsele din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui nou sondaj de opinie, realizat de Uniunea Consumatorilor, majoritatea populatiei din America vor carne fara antibiotice sa fie vanduta in supermarketuri, informeaza GlobalMeatNews.com.

Uniunea Consumatorilor, arma publica si legala a Raporturilor Consumatorilor, a lansat o noua campanie nationala pentru a determina supermaketurile sa vanda numai carne fara antibiotice. In urma rezultatelor campaniei, 86% dintre consumatorii participanti la sondaj au punctat ca vor carne fara antibiotice in supermaketuri.

Jean Halloran, directorul programului de initiativa privind legile pentru produsele alimentare al Uniunii Consumatorilor a declarat: Antibioticele isi pierd puterea de dezvoltare la oameni, conducand la o majora criza nationala a sanatatii, de aceea trebuie sa reducem drastic folosirea lor la animalele pentru mancare.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...