Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usda ofera sprijin crescatorilor de animale afectati de caderile de zapada

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Furtuna de zapada care a acoperit aproape jumatate din Statele Unite ale Americii si care a atins inaltimi de aproape o jumatate de metru in unele parti centrale si de vesti, iar in unele parti din nord-est a adus precipitatii mixte de gheata si zapada, ar putea provoca serioasa probleme efectivelor de animale, atentioneaza Brandon Willis, Deputat administrator pentru Programele Ferma, din cadrul Agentiei de Servicii pentru Ferme (FSA).

Cu cateva regiuni de pasuni si nutreturi distruse, cu ramasitele celor etichetate drept „Snowmageddon”,multi producatori isi pierd animalele din cauza frigului si a hipotermiei si se vad nevoiti sa caute diverse modalitati prin care sa-si recupereze pierderile.

Potrivit deputatului responsabil de FSA, exista cateva programe care includ Programul de Despagubire in Cazul de Calamitatilor Naturale care Afecteaza Septelul si Programul de Asistenta in Caz de Urgenta Destinat Detinatorilor de Septeluri, Albine sau Crescatorilor de Pesti derulate prin Agentia de Servicii pentru Ferme care au scop oferirea de suport producatorilor in vederea recuperarii septelurile decedate precum si a proviziilor de hrana cauzate de conditiiloe meteorologice nefavorabile, inclusiv viscol si temperaturi extrem de scazute.

Programul de Urgenta pentru Asistenta Septelurilor, Albinelor si Crescatoriilor de Pesti ofera asistenta in caz de urgenta producatorilor eligibili care sufera pierderi in urma ploilor excesive. Acest program acopera pierderile care nu sunt in incidenta altor programe derulate de Agentia de Servicii pentru Ferme (FSA), precum Programul Suplimentar de Asistenta si Despagubire in Caz de Dezastre siIndemnizatia pentru Efectivele de Animale si Programul de Asistenta pentru Recuperare.

In plus, Departamentul pentru Agricultura al SUA ofera producatorilor care vor sa cumpere fan un serviciu online numit Hay Net, care ofera toate informatiile de care au nevoie. Site-ul este sigur si respecta politicile legate de siguranta ionformatica a individului.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...