Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usda organizeaza o conferinta pentru siguranta alimentara in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Administratia Americana pentru Sanatatea Alimentelor a anuntat ca va fi coorganizator al unei conferinte pe tema food safety in martie 2010.

Scopul USDA este sa previna bolile populatiei contractate in urma consumului de alimente daunatoare, iar conferinta va oferi oportunitatea de a publica cele mai recente informatii din domeniul alimentar si al sigurantei alimentelor precizeaza oficialii.

Conferinta Noutati in Food Safety – Trend-uri, Unelte si Tehnologii isi propune sa exploreze aria noilor trend-uri in comunicare si a noilor utilaje care sa serveasca cel mai bine interesele consumatorului.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...