Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usda organizeaza o conferinta pentru siguranta alimentara in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Administratia Americana pentru Sanatatea Alimentelor a anuntat ca va fi coorganizator al unei conferinte pe tema food safety in martie 2010.

Scopul USDA este sa previna bolile populatiei contractate in urma consumului de alimente daunatoare, iar conferinta va oferi oportunitatea de a publica cele mai recente informatii din domeniul alimentar si al sigurantei alimentelor precizeaza oficialii.

Conferinta Noutati in Food Safety – Trend-uri, Unelte si Tehnologii isi propune sa exploreze aria noilor trend-uri in comunicare si a noilor utilaje care sa serveasca cel mai bine interesele consumatorului.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...