Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usda organizeaza o conferinta pentru siguranta alimentara in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Administratia Americana pentru Sanatatea Alimentelor a anuntat ca va fi coorganizator al unei conferinte pe tema food safety in martie 2010.

Scopul USDA este sa previna bolile populatiei contractate in urma consumului de alimente daunatoare, iar conferinta va oferi oportunitatea de a publica cele mai recente informatii din domeniul alimentar si al sigurantei alimentelor precizeaza oficialii.

Conferinta Noutati in Food Safety – Trend-uri, Unelte si Tehnologii isi propune sa exploreze aria noilor trend-uri in comunicare si a noilor utilaje care sa serveasca cel mai bine interesele consumatorului.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...