Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usda organizeaza o conferinta pentru siguranta alimentara in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Administratia Americana pentru Sanatatea Alimentelor a anuntat ca va fi coorganizator al unei conferinte pe tema food safety in martie 2010.

Scopul USDA este sa previna bolile populatiei contractate in urma consumului de alimente daunatoare, iar conferinta va oferi oportunitatea de a publica cele mai recente informatii din domeniul alimentar si al sigurantei alimentelor precizeaza oficialii.

Conferinta Noutati in Food Safety – Trend-uri, Unelte si Tehnologii isi propune sa exploreze aria noilor trend-uri in comunicare si a noilor utilaje care sa serveasca cel mai bine interesele consumatorului.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...