Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usda se implica in cresterea porcilor si a mieilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Secretarul pentru Agricultura ,Tom Vilsack, a anuntat ca Departamentul pentru Agricultura al Statelor Unite (USDA) se va implica in programele federale de asistenta pentru nutritie in cazul produselor din curcan, porc si miel, cu scopul de a sprijini aceste sectoare, afectate de conditiile economice dificile.

Prin acest pas vom incerca sa atenuam evolutia preturilor, sa stabilim conditiile de piata, sa stimulam economia si sa furnizam hrana de calitate si cu inalt standard nutritional prin programele noastre de nutritie, a explicat Tom Vilsack. USDA va investi 60 milioane de dolari pentru achizitia de curcani, 25 milioane de dolari pentru achizitia de porci si 2 milioane dolari pentru a cumpara miei. Astfel, autoritatile americane vor supraveghea potentialii furnizori, urmarind astfel mentinerea unui pret cat mai scazut. De asemenea, USDA va face aceste achizitii numai din productia interna a Statelor Unite.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...