Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usmef: exportul de carne de porc este in crestere, cel de carne de vita, in scadere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Federatia pentru Export a SUA, USMEF, a anuntat ca exporturile de carne de porc au ajuns la 154.000 de tone in septembrie 2009, aceasta fiind cea mai mare cantitate exportata din luna aprilie a aceluiasi an.

Pietele in crestere pentru carnea de porc americana raman Japonia – care a consumat cu 3 procente mai mult decat in 2008 – si, in mod surprinzator, Mexic – unde cantitatea importata a crescut cu 37% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in ciuda epidemiei de AH1N1.

Conform acelorasi date, exportul de carne de vita este in scadere din luna august, pe fondul dificultatilor economice globale si noilor restrictii impuse de diverse piete.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...