Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usmef: exportul de carne de porc este in crestere, cel de carne de vita, in scadere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Federatia pentru Export a SUA, USMEF, a anuntat ca exporturile de carne de porc au ajuns la 154.000 de tone in septembrie 2009, aceasta fiind cea mai mare cantitate exportata din luna aprilie a aceluiasi an.

Pietele in crestere pentru carnea de porc americana raman Japonia – care a consumat cu 3 procente mai mult decat in 2008 – si, in mod surprinzator, Mexic – unde cantitatea importata a crescut cu 37% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in ciuda epidemiei de AH1N1.

Conform acelorasi date, exportul de carne de vita este in scadere din luna august, pe fondul dificultatilor economice globale si noilor restrictii impuse de diverse piete.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...