Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usmef: exportul de carne de porc este in crestere, cel de carne de vita, in scadere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Federatia pentru Export a SUA, USMEF, a anuntat ca exporturile de carne de porc au ajuns la 154.000 de tone in septembrie 2009, aceasta fiind cea mai mare cantitate exportata din luna aprilie a aceluiasi an.

Pietele in crestere pentru carnea de porc americana raman Japonia – care a consumat cu 3 procente mai mult decat in 2008 – si, in mod surprinzator, Mexic – unde cantitatea importata a crescut cu 37% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in ciuda epidemiei de AH1N1.

Conform acelorasi date, exportul de carne de vita este in scadere din luna august, pe fondul dificultatilor economice globale si noilor restrictii impuse de diverse piete.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...