Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Usmef: exportul de carne de porc este in crestere, cel de carne de vita, in scadere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Federatia pentru Export a SUA, USMEF, a anuntat ca exporturile de carne de porc au ajuns la 154.000 de tone in septembrie 2009, aceasta fiind cea mai mare cantitate exportata din luna aprilie a aceluiasi an.

Pietele in crestere pentru carnea de porc americana raman Japonia – care a consumat cu 3 procente mai mult decat in 2008 – si, in mod surprinzator, Mexic – unde cantitatea importata a crescut cu 37% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in ciuda epidemiei de AH1N1.

Conform acelorasi date, exportul de carne de vita este in scadere din luna august, pe fondul dificultatilor economice globale si noilor restrictii impuse de diverse piete.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...