Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Utilaj de ambalare în sistem MAP, cu acțiune rotativă

Autor: Meat MIlkjoi, 4 septembrie, 2014

Packaging Equipments anunță intrarea în producție a unui echipament de ambalare cu acțiune rotativă recomandat întregii industrii alimentare, prin marea sa capacitate de producție, dar și prin calitatea executării operațiunilor.

Cu un design care asigură versatilitate sporită, echipamentul de ambalare cu acțiune rotativă se adresează atât sectorului de carne, cât și celorlate sectoare ale industriei alimentare, inclusiv cele de băuturi sau lactate.

Astfel, utilajul poate efectua ambalare în tăvi, cupe, boluri sau sticle de plastic. O particularitate deosebită este realizarea ambalajelor din materiale care se pretează utilizării cuptorului cu microunde, fapt care îl face ideal pentru ready meal.

Produsele care pot fi ambalate cu acest echipament sunt: produse ready meal, carne proaspătă sau congelată, produse din carne, pește întreg proaspăt, feliat, afumat,  congelat, icre, legume și fructe, produse de patiserie, brânzeturi, iaurturi și creme etc.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...