Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Utilaje marel, la expozitia internationala pentru tehnologia de procesare a fructelor de mare, din japonia 21-23 iulie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Marel a participat la editia de anul acesta a acestei expozitii, organizata la Tokyo, in Japonia, impreuna cu agentul nostru de pe plan local, Nakamura Sangyo Co. Ltd., unde am prezentat utilaje si solutii de procesare pentru industria alimentara.

Produsele prezentate:
Gradatorul Compact
Gradatorul Compact este un utilaj puternic si robust, dotat cu o interfata usor de folosit. Acest gradator Compact, extrem de economic, face parte dintr-o linie de utilaje de procesare avansate, necostisitoare, care ofera caracteristici de inalta tehnicitate esentiale.

Gradatorul este potrivit pentru activitatile simple de gradare si lotizare a unei game largi de produse, fiind proiectat pentru a satisface nevoile intreprinderilor mici si mijlocii. Gradatorul este si un element de adaos ideal pentru societatile mai mari care au nevoie de un utilaj care sa poata aborda excesul de productie temporar sau sezonier, care nu justifica achizitionarea unui gradator de scara mare.

Portionatorul I-Cut 10
Portionatorul I-Cut 10, este un utilaj de portionare de mare viteza, proiectat pentru realizarea unor portii precise, de greutate fixa, de somon si peste alb, intr-un mod simplu. Utilajul I-Cut 10 va ajuta sa economisiti considerabil in materie de forta de munca, datorita vitezei si adaptabilitatii acestei masini. Mai mult, randamentele ridicate va vor garanta o recuperare foarte rapida a investitiei dvs. Constructia masinii o face foarte usor de curatat, asigurandu-se astfel un nivel ridicat de igiena, iar urma mica a picioarelor postamentului indica faptul ca utilajul se integreaza usor in aproape orice dispunere spatiala din fabrici.

IPL – Robot de incarcare inteligenta a portiilor
Nue nimic deosebit de nou sau revolutionar in principiul alege si aseaza, doar ca in ce priveste produsele proaspete sau moi, precum carnea proaspata sau gramezile de sunca, acest sistem a fost infricosator de ineficient. Pana acum. Robotul nostru IPL alege portii de carne separate, proaspete sau inghetate, cu sau fara os, sau grupuri de produse feliate – ca sunca, preparatele din carne, peste sau branza – de pe feliatorul de portionare, fierastrau sau conveier si le aseaza direct in tavi sau termoformatoare, gata de ambalare.

Innova Portionare – software de productie
Programul Innova Portionare este destinat configurarii si coordonarii masinilor de portionaresi colectarii datelor de portionare, care va permit analizarea si optimizarea proceselor dvs. de portionare. Informatiile referitoare la toate piesele si portiile sunt colectate in timp real si stocate in baza de date a programului Innova. Un set cuprinzator de ecrane captate in timp real si de rapoarte istorice extrage si afiseaza informatii referitoare la procesul dvs. de portionare, ceea ce constituie cheia reusitei dvs. de a obtine un profit maxim de pe urma activitatii pe care o desfasurati.

MAREL ROMANIA
|romania@marel.com|
|www.marel.com|
0723 966 876

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...