Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Utilaje marel, la expozitia internationala pentru tehnologia de procesare a fructelor de mare, din japonia 21-23 iulie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Marel a participat la editia de anul acesta a acestei expozitii, organizata la Tokyo, in Japonia, impreuna cu agentul nostru de pe plan local, Nakamura Sangyo Co. Ltd., unde am prezentat utilaje si solutii de procesare pentru industria alimentara.

Produsele prezentate:
Gradatorul Compact
Gradatorul Compact este un utilaj puternic si robust, dotat cu o interfata usor de folosit. Acest gradator Compact, extrem de economic, face parte dintr-o linie de utilaje de procesare avansate, necostisitoare, care ofera caracteristici de inalta tehnicitate esentiale.

Gradatorul este potrivit pentru activitatile simple de gradare si lotizare a unei game largi de produse, fiind proiectat pentru a satisface nevoile intreprinderilor mici si mijlocii. Gradatorul este si un element de adaos ideal pentru societatile mai mari care au nevoie de un utilaj care sa poata aborda excesul de productie temporar sau sezonier, care nu justifica achizitionarea unui gradator de scara mare.

Portionatorul I-Cut 10
Portionatorul I-Cut 10, este un utilaj de portionare de mare viteza, proiectat pentru realizarea unor portii precise, de greutate fixa, de somon si peste alb, intr-un mod simplu. Utilajul I-Cut 10 va ajuta sa economisiti considerabil in materie de forta de munca, datorita vitezei si adaptabilitatii acestei masini. Mai mult, randamentele ridicate va vor garanta o recuperare foarte rapida a investitiei dvs. Constructia masinii o face foarte usor de curatat, asigurandu-se astfel un nivel ridicat de igiena, iar urma mica a picioarelor postamentului indica faptul ca utilajul se integreaza usor in aproape orice dispunere spatiala din fabrici.

IPL – Robot de incarcare inteligenta a portiilor
Nue nimic deosebit de nou sau revolutionar in principiul alege si aseaza, doar ca in ce priveste produsele proaspete sau moi, precum carnea proaspata sau gramezile de sunca, acest sistem a fost infricosator de ineficient. Pana acum. Robotul nostru IPL alege portii de carne separate, proaspete sau inghetate, cu sau fara os, sau grupuri de produse feliate – ca sunca, preparatele din carne, peste sau branza – de pe feliatorul de portionare, fierastrau sau conveier si le aseaza direct in tavi sau termoformatoare, gata de ambalare.

Innova Portionare – software de productie
Programul Innova Portionare este destinat configurarii si coordonarii masinilor de portionaresi colectarii datelor de portionare, care va permit analizarea si optimizarea proceselor dvs. de portionare. Informatiile referitoare la toate piesele si portiile sunt colectate in timp real si stocate in baza de date a programului Innova. Un set cuprinzator de ecrane captate in timp real si de rapoarte istorice extrage si afiseaza informatii referitoare la procesul dvs. de portionare, ceea ce constituie cheia reusitei dvs. de a obtine un profit maxim de pe urma activitatii pe care o desfasurati.

MAREL ROMANIA
|romania@marel.com|
|www.marel.com|
0723 966 876

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...