Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Comod Import Export își orientează oferta de tehnologie spre necesitățile clienților

Autor: Meat MIlkluni, 17 februarie, 2014

Frima clujeană Comod Import Export comercializează și promovează o gamă largă de produse specifice industriei alimentare, ca importator si distribuitor de materiale de ambalat, sisteme de ambalare, masini si linii de ambalare, membrane, sisteme de igienizare, accesorii, piese de schimb, pana la utilaje pentru prelucrarea carnii.

Ca firma orientata catre clienti, acorda multa atentie activitatii de service pentru clienti si se concentreaza mai ales pe rapiditatea si eficacitatea comunicarii prin toate mijloacele accesibile, in combinatie cu utilizarea retelei de distributie.

De asemenea, printr-o echipa proprie de specialisti, ofera montaj, service, garantie si consultanta tehnica de specialitate la standarde ridicate.

S.C. Comod Import Export S.R.L este o societate cu capital romanesc fondata in 1993 cu sediul central in Cluj-Napoca.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...