Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Utilajele si echipamentele crainic prodimpex la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Investitorii, oamenii de afaceri, specialistii, vor putea sa ia cunostinta cu oferta firmei Crainic Prodimpex, la Salonul Fabrica de Carne care va fi organizat de InfoAliment in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul expo Alimenta, manifestare ce va fi gazduita de pavilionul central al Romexpo.

Distribuitor de utilaje si echipamente destinate industriei carnii, Crainic Prodimpex a confirmat participarea la expozitie.

Salonul International Fabrica de Carne va fi un bun prilej de a lua cunostinta cu ultimele noutati din domeniul tehnologic, al productiei si gamelor de produse expuse de producatori si distribuitori, al sigurantei alimentului, tehnicii de laborator si metodelor de analiza, nutritiei animalelor etc. In cadrul Salonului, InfoAliment va organiza si simpozioane pe teme de de actualitate si interes din domeniul industriei carnii.

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...