Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Utilajele si echipamentele crainic prodimpex la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Investitorii, oamenii de afaceri, specialistii, vor putea sa ia cunostinta cu oferta firmei Crainic Prodimpex, la Salonul Fabrica de Carne care va fi organizat de InfoAliment in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul expo Alimenta, manifestare ce va fi gazduita de pavilionul central al Romexpo.

Distribuitor de utilaje si echipamente destinate industriei carnii, Crainic Prodimpex a confirmat participarea la expozitie.

Salonul International Fabrica de Carne va fi un bun prilej de a lua cunostinta cu ultimele noutati din domeniul tehnologic, al productiei si gamelor de produse expuse de producatori si distribuitori, al sigurantei alimentului, tehnicii de laborator si metodelor de analiza, nutritiei animalelor etc. In cadrul Salonului, InfoAliment va organiza si simpozioane pe teme de de actualitate si interes din domeniul industriei carnii.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...