Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Utilajele si echipamentele crainic prodimpex la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Investitorii, oamenii de afaceri, specialistii, vor putea sa ia cunostinta cu oferta firmei Crainic Prodimpex, la Salonul Fabrica de Carne care va fi organizat de InfoAliment in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul expo Alimenta, manifestare ce va fi gazduita de pavilionul central al Romexpo.

Distribuitor de utilaje si echipamente destinate industriei carnii, Crainic Prodimpex a confirmat participarea la expozitie.

Salonul International Fabrica de Carne va fi un bun prilej de a lua cunostinta cu ultimele noutati din domeniul tehnologic, al productiei si gamelor de produse expuse de producatori si distribuitori, al sigurantei alimentului, tehnicii de laborator si metodelor de analiza, nutritiei animalelor etc. In cadrul Salonului, InfoAliment va organiza si simpozioane pe teme de de actualitate si interes din domeniul industriei carnii.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...