Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Utilia international srl participa la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Carne organizat in perioada 19-23 octombrie de agentia infoALIMENT va fi gazda standurilor companiei Utilia International SRL care va expune tehnologii destinate industriei de procesare a carnii.

Utilia International s-a infiintat in anul 2009 din pasiunea pentru industria alimentara a doi tineri a caror experienta insumeaza zeci de ani.

De ce Utilia? Pentru ca si-au propus sa fie utili in tot ceea ce fac sau pentru ca se ocupa cu vinderea utilajelor industriale alimentare. Pas cu pas compania a reusit sa ofere solutii complete de procesare a carnii, in colaborare cu partenerii.

Impreuna cu ei putem oferi la cheie: Linii complete de abatorizare, Linii si accesorii de transare, Sectii complete de procesare a carnii, Dotari complete cu echipamnete de igiena, Sisteme de canalizari in industria alimentara, Piese de schimb si consumabile, Proiectare, consultant si training personal.

Punctul forte este abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete. Axandu-se pe aceste operatiuni, fiind specialisti in optimizarea indicilor de transare, orice vanzare de echipamente este insotita in prealabil de o demonstratie gratuita in sectia clientilor, pentru a se convinge de randamentele lor. Pentru ca implemeaza solutii noi, odata cu utilajele, Utilia asigura training personal, service si service post garantie.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...