Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Utilia international srl participa la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Carne organizat in perioada 19-23 octombrie de agentia infoALIMENT va fi gazda standurilor companiei Utilia International SRL care va expune tehnologii destinate industriei de procesare a carnii.

Utilia International s-a infiintat in anul 2009 din pasiunea pentru industria alimentara a doi tineri a caror experienta insumeaza zeci de ani.

De ce Utilia? Pentru ca si-au propus sa fie utili in tot ceea ce fac sau pentru ca se ocupa cu vinderea utilajelor industriale alimentare. Pas cu pas compania a reusit sa ofere solutii complete de procesare a carnii, in colaborare cu partenerii.

Impreuna cu ei putem oferi la cheie: Linii complete de abatorizare, Linii si accesorii de transare, Sectii complete de procesare a carnii, Dotari complete cu echipamnete de igiena, Sisteme de canalizari in industria alimentara, Piese de schimb si consumabile, Proiectare, consultant si training personal.

Punctul forte este abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete. Axandu-se pe aceste operatiuni, fiind specialisti in optimizarea indicilor de transare, orice vanzare de echipamente este insotita in prealabil de o demonstratie gratuita in sectia clientilor, pentru a se convinge de randamentele lor. Pentru ca implemeaza solutii noi, odata cu utilajele, Utilia asigura training personal, service si service post garantie.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...