Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Utilia international srl participa la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Carne organizat in perioada 19-23 octombrie de agentia infoALIMENT va fi gazda standurilor companiei Utilia International SRL care va expune tehnologii destinate industriei de procesare a carnii.

Utilia International s-a infiintat in anul 2009 din pasiunea pentru industria alimentara a doi tineri a caror experienta insumeaza zeci de ani.

De ce Utilia? Pentru ca si-au propus sa fie utili in tot ceea ce fac sau pentru ca se ocupa cu vinderea utilajelor industriale alimentare. Pas cu pas compania a reusit sa ofere solutii complete de procesare a carnii, in colaborare cu partenerii.

Impreuna cu ei putem oferi la cheie: Linii complete de abatorizare, Linii si accesorii de transare, Sectii complete de procesare a carnii, Dotari complete cu echipamnete de igiena, Sisteme de canalizari in industria alimentara, Piese de schimb si consumabile, Proiectare, consultant si training personal.

Punctul forte este abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete. Axandu-se pe aceste operatiuni, fiind specialisti in optimizarea indicilor de transare, orice vanzare de echipamente este insotita in prealabil de o demonstratie gratuita in sectia clientilor, pentru a se convinge de randamentele lor. Pentru ca implemeaza solutii noi, odata cu utilajele, Utilia asigura training personal, service si service post garantie.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...