Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Vă invităm să participați la Conferința Internațională Meat & Milk, Ediția a II-a, 2013

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 20 martie, 2013

Comunicat: Agenția infoALIMENT, deținătoarea celui mai mare portofoliu de colaboratori din domeniul Agriculturii și Industriei alimentare din România și revistele Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte vor organiza în perioada 26-27 iunie a.c., la Hotel Alpin din Poiana Brașov, Conferința Internațională Meat & Milk 2013. Evenimentul de referință al anului în domeniul producției și procesării cărnii și laptelui se va desfășura sub titlul ”Eficiență, Trend, Adaptabilitate-Coordonate ale profitului în 2013”.

EDITH VAN DOORENLucrările Conferinței se vor bucura de o participare de prestigiu, internă și internațională. Gândite după conceptul inovator introdus de agenția infoALIMENT odată cu prima ediție, fiecare zi va debuta cu o sesiune comună, în care vor fi dezbătute cele mai acute teme ale momentului.

Astfel, prima zi a lucrărilor se va derula sub genericul ”Sectoarele de CARNE și LAPTE sub șocul evenimentelor din 2013”, sesiunea generală rezervată celei de-a doua zile purtând titlul ”Zonele cheie ale finanțării investițiilor în sectoarele de CARNE și LAPTE în 2013”. Subliniem faptul că tematica a fost aleasă potrivit răspunsurilor primite de la cei interesați de participare, în urma sondajului efectuat de organizatori în perioada 15 ianuarie-15 februarie 2012.

STIRE MACHCei prezenti vor participa la workshop-urile tematice organizate pentru fiecare dintre domeniile vizate, vor putea lua contact cu ultimele produse și servicii ale companiilor expozante în cadrul secțiunii ”Innovation”, vor efectua vizite de documentare în unități de producție și procesare, în cadrul programului ”infoTRIP”, dar vor avea și posibilitatea socializării, în cadrul secțiunii ”Networking”.

Ținând cont de gravitatea evenimentetelor de pe piețele de carne și lapte, Conferința Internațională Meat-Milk 2013 își propune să pună în dialog direct reprezentanți de prim rang ai autorităților, cu oameni de afaceri, fermieri și specialiști ai celor două domenii vizate sau ai domeniilor conexe, facilitând găsirea de răspunsuri, oportunități și soluții la problemele pe care le întâmpină în activitatea lor și contribuind, astfel, la repunerea celor două industrii pe locul de elită pe care îl merită cu prisosință.

Informatii la:

Tel./fax: 004021 223 25 21, mobil: 0040742 235 300, e-mail: office@infogroup.ro, web: www.meat-milk.ro  

Meat & Milk 2015 va avea loc în zilele de 3-4 iunie, la Poiana Brașov
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 27 martie 2015

A patra editie a EXPO-Conferintei Internationale Meat & Milk se va desfasura in zilele de 3 și 4 iunie 2015 la Hotel Alpin din Poiana Brasov, sub genericul ”POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANTA - prioritati pentru iesirea din impas”.   Meat & Milk  2015 – Discutii directe, rezultate...

Fabrica de Carne și infoALIMENT MAGAZIN vor participa la Anuga 2013
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 29 august 2013

Cel mai mare eveniment expozițional dedicat Industriei alimentare mondiale, Anuga 2013, își va deschide porțile la MesseKoln în ziua de 5 octombrie, târgul având să dureze până în data de 9 octombrie 2013. Ediția din acest an consemnează o participare record din partea companiilor românești, la standuri fiind prezente unele dintre...

Vă invităm să participați la Conferința Internațională Meat & Milk, Ediția a II-a, 2013

Autor: miercuri, 20 martie, 2013

Comunicat: Agenția infoALIMENT, deținătoarea celui mai mare portofoliu de colaboratori din domeniul Agriculturii și Industriei alimentare din România și revistele Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte vor organiza în perioada 26-27 iunie a.c., la Hotel Alpin din Poiana Brașov, Conferința Internațională Meat & Milk 2013. Evenimentul de referință al anului în domeniul producției și procesării cărnii și laptelui se va desfășura sub titlul ”Eficiență, Trend, Adaptabilitate-Coordonate ale profitului în 2013”.

EDITH VAN DOORENLucrările Conferinței se vor bucura de o participare de prestigiu, internă și internațională. Gândite după conceptul inovator introdus de agenția infoALIMENT odată cu prima ediție, fiecare zi va debuta cu o sesiune comună, în care vor fi dezbătute cele mai acute teme ale momentului.

Astfel, prima zi a lucrărilor se va derula sub genericul ”Sectoarele de CARNE și LAPTE sub șocul evenimentelor din 2013”, sesiunea generală rezervată celei de-a doua zile purtând titlul ”Zonele cheie ale finanțării investițiilor în sectoarele de CARNE și LAPTE în 2013”. Subliniem faptul că tematica a fost aleasă potrivit răspunsurilor primite de la cei interesați de participare, în urma sondajului efectuat de organizatori în perioada 15 ianuarie-15 februarie 2012.

STIRE MACHCei prezenti vor participa la workshop-urile tematice organizate pentru fiecare dintre domeniile vizate, vor putea lua contact cu ultimele produse și servicii ale companiilor expozante în cadrul secțiunii ”Innovation”, vor efectua vizite de documentare în unități de producție și procesare, în cadrul programului ”infoTRIP”, dar vor avea și posibilitatea socializării, în cadrul secțiunii ”Networking”.

Ținând cont de gravitatea evenimentetelor de pe piețele de carne și lapte, Conferința Internațională Meat-Milk 2013 își propune să pună în dialog direct reprezentanți de prim rang ai autorităților, cu oameni de afaceri, fermieri și specialiști ai celor două domenii vizate sau ai domeniilor conexe, facilitând găsirea de răspunsuri, oportunități și soluții la problemele pe care le întâmpină în activitatea lor și contribuind, astfel, la repunerea celor două industrii pe locul de elită pe care îl merită cu prisosință.

Informatii la:

Tel./fax: 004021 223 25 21,

mobil: 0040742 235 300,

e-mail: office@infogroup.ro,

web: www.meat-milk.ro 

A fost lansat Calendarul Meat & Milk 2016
Autor: Meat MIlk  /   luni, 14 decembrie 2015

În pregătirea ediției a V-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în cursul lunii iunie 2016, Agenția infoGROUP a lansat Calendarul Meat & Milk 2016.   În perioada imediat următoare, Calendarul va fi distribuit gratuit, prin inserarea lui în revistele Fabrica de Carne și...

EXPO – Conferința Meat & Milk 2015 are noi Parteneri
Autor: Maria Demetriad  /   marți, 7 aprilie 2015

EXPO - Conferința Internațională Meat & Milk, evenimentul anului pentru fermierii și procesatorii de carne și lapte din România, care se va desfășura în zilele de 3, 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANȚĂ - priorități pentru ieșirea din impas”, se bucură de noi...

Meat & Milk 2015: Punem lacat, sau deschidem perspective?
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 1 aprilie 2015

Pume lacat, sau deschidem perspective? Aceasta este intrebarea pe care fermierii si procesatorii din industriile de carne si lapte ale Romaniei si-o pun in aceasta perioada dificila pentru intregul mediu de afaceri. Sub semnul acesti intrebari se va desfasura ziua de 3 iunie a EXPO - Conferintei Internationale Meat & Milk, eveniment care va...

Meat & Milk 2015 va avea loc în zilele de 3-4 iunie, la Poiana Brașov
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 27 martie 2015

A patra editie a EXPO-Conferintei Internationale Meat & Milk se va desfasura in zilele de 3 și 4 iunie 2015 la Hotel Alpin din Poiana Brasov, sub genericul ”POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANTA - prioritati pentru iesirea din impas”.   Meat & Milk  2015 – Discutii directe, rezultate...

Fabrica de Carne și infoALIMENT MAGAZIN vor participa la Anuga 2013
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 29 august 2013

Cel mai mare eveniment expozițional dedicat Industriei alimentare mondiale, Anuga 2013, își va deschide porțile la MesseKoln în ziua de 5 octombrie, târgul având să dureze până în data de 9 octombrie 2013. Ediția din acest an consemnează o participare record din partea companiilor românești, la standuri fiind prezente unele dintre...