Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valentin Soneriu, directorul Carmolimp, propus pentru functia de secretar de stat in madr

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Agerpres, citat de Agroinfo, Directorul general al companiei producatoare si distribuitoare de carne CarmOlimp Brasov, Valentin ªoneriu, a fost propus pentru functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Confirmam ca am acceptat propunerea in functia de secretar de stat. In cazul in care se va concretiza, Valentin ªoneriu va renunta la toate functiile detinute in cadrul grupului CarmOlimp, toate prerogativele urmand sa fie preluate de Olimpiu Soneriu, tatal acestuia, au declarat reprezentantii CarmOlimp, intr-un comunicat remis Presei.

Valentin ªoneriu are peste 10 ani experienta in domeniul agriculturii in urma conducerii unui business de succes de profil, avand studii de specialitate in Statele Unite ale Americii.
Voi folosi in functia de la stat aceasta experienta obtinuta in mediul privat, in lucrul direct cu toate ramurile agriculturii. Nu consider ca am abandonat afacerea familiei, ci dimpotriva, cred ca astfel pot sa ajut intreg domeniul si domeniile conexe sa prospere. ªtiu foarte bine care sunt problemele tuturor jucatorilor din domeniul agriculturii, de la producatori la exportatori si ma voi asigura ca vocile lor vor fi auzite de autoritati, a declarat Valentin ªoneriu.

Grupul CarmOlimp este cel mai mare producator de carne proaspata ambalata in ATM si detine o fabrica de mezeluri, o fabrica de lactate, ferme, restaurante si terenuri agricole in judetul Brasov, controland intreg fluxul de la furca la furculita.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...