Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valentin Șoneriu a demisionat din funcția de Secretar de Stat în MADR

Autor: Meat MIlkvineri, 28 februarie, 2014

Premierul Victor Ponta a semnat astăzi deciziile de eliberare din funcţie a mai multor secretari de stat, inclusiv preşedinţi vicepreşedinţi ai unor agenţii guvernamentale, susţinuţi de PNL.

La Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, secretarul de stat Valentin Șoneriu, susținut de liberali, și-a depus demisia, informeaza Agrointel.

Valentin Șoneriu, cunoscut și drept unul dintre cei mai bogați demnitari din Guvern, este fiul lui Olimpiu Șoneriu, fondatorul brand-ului CarmOlimp din județul Brașov.

Familia Șoneriu ocupă locul 34, cu o avere de 15-20 milioane de euro, topul investitorilor in agroindustrie.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...