Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valeriu tabara s-a intalnit cu ambasadorul italiei la bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale s-a intalnit saptamana trecuta cu ambasadorul Italiei la Bucuresti, Excelenta Sa domnul Mario Cospito, informeaza un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Cei doi oficiali au discutat despre colaborarea bilaterala si au convenit cu privire la organizarea unui eveniment comun romano-italian, in primavara anului 2011, cu participarea oamenilor de afaceri din ambele tari. Cu acest prilej va avea loc si o intalnire a celor doi ministrii ai agriculturii, Valeriu Tabara, respectiv Giancarlo Galan – ministrul italian pentru Politici Agricole, Alimentare si Forestiere.

Alte teme de interes identificate pentru activitati viitoare ar fi irigatiile, fertilizantii, precum si despre asistenta tehnica in domeniul absorbtiei fondurilor structurale. Domnul Mario Cospito a exprimat intentia partii italiene de a impartasi, expertilor romani, din experienta acumulata in constituirea grupurilor de producatori si crearea de spatii de depozitare pentru cereale si legume-fructe. De asemenea, oficialii italieni au informat partea romana despre interesul mediului de afaceri din Italia pentru investitii in agricultura romaneasca, in special in domeniul biocombustibililor.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...