Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Valeriu tabara s-a intalnit cu ambasadorul italiei la bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale s-a intalnit saptamana trecuta cu ambasadorul Italiei la Bucuresti, Excelenta Sa domnul Mario Cospito, informeaza un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Cei doi oficiali au discutat despre colaborarea bilaterala si au convenit cu privire la organizarea unui eveniment comun romano-italian, in primavara anului 2011, cu participarea oamenilor de afaceri din ambele tari. Cu acest prilej va avea loc si o intalnire a celor doi ministrii ai agriculturii, Valeriu Tabara, respectiv Giancarlo Galan – ministrul italian pentru Politici Agricole, Alimentare si Forestiere.

Alte teme de interes identificate pentru activitati viitoare ar fi irigatiile, fertilizantii, precum si despre asistenta tehnica in domeniul absorbtiei fondurilor structurale. Domnul Mario Cospito a exprimat intentia partii italiene de a impartasi, expertilor romani, din experienta acumulata in constituirea grupurilor de producatori si crearea de spatii de depozitare pentru cereale si legume-fructe. De asemenea, oficialii italieni au informat partea romana despre interesul mediului de afaceri din Italia pentru investitii in agricultura romaneasca, in special in domeniul biocombustibililor.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...