Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valeriu tabara s-a intalnit cu ambasadorul italiei la bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale s-a intalnit saptamana trecuta cu ambasadorul Italiei la Bucuresti, Excelenta Sa domnul Mario Cospito, informeaza un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Cei doi oficiali au discutat despre colaborarea bilaterala si au convenit cu privire la organizarea unui eveniment comun romano-italian, in primavara anului 2011, cu participarea oamenilor de afaceri din ambele tari. Cu acest prilej va avea loc si o intalnire a celor doi ministrii ai agriculturii, Valeriu Tabara, respectiv Giancarlo Galan – ministrul italian pentru Politici Agricole, Alimentare si Forestiere.

Alte teme de interes identificate pentru activitati viitoare ar fi irigatiile, fertilizantii, precum si despre asistenta tehnica in domeniul absorbtiei fondurilor structurale. Domnul Mario Cospito a exprimat intentia partii italiene de a impartasi, expertilor romani, din experienta acumulata in constituirea grupurilor de producatori si crearea de spatii de depozitare pentru cereale si legume-fructe. De asemenea, oficialii italieni au informat partea romana despre interesul mediului de afaceri din Italia pentru investitii in agricultura romaneasca, in special in domeniul biocombustibililor.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...