Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valeriu tabara s-a intalnit cu crescatorii de oi la sangiorgiu de mures

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, a participat la o intalnire cu reprezentantii crescatorilor de bovine, sambata, 5 februarie 2011,desfasurata in comuna Sangiorgiu de Mures, localitateaTofalau, judetul Mures si organizata de Federatia Crescatorilor de Bovine din Romania, scrie agroazi.ro.

Alaturi de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, la discutii a mai participat si Gheorghe Vaida, director de cabinet si consilier personal al ministrului pe probleme de zootehnie. In cadrul acestei intalnirii s-au discutat aspecte privind cresterea si ameliorarea bovinelor in tara noastra.

De asemenea, s-a mai prezentat propunerea de Regulament al Parlamentului European si al Consiliului de modificare a Regulamentului Consiliului in ceea ce priveste relatiile contractuale din sectorul laptelui si al produselor lactate. Propunerea vizeaza dinamizarea pozitiei producatorilor de produse lactate in cadrul lantului de aprovizionare si pregatirea sectorului pentru un viitor mai sustinut si mai orientat catre piata.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...