Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valeriu tabara s-a intalnit cu crescatorii de oi la sangiorgiu de mures

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, a participat la o intalnire cu reprezentantii crescatorilor de bovine, sambata, 5 februarie 2011,desfasurata in comuna Sangiorgiu de Mures, localitateaTofalau, judetul Mures si organizata de Federatia Crescatorilor de Bovine din Romania, scrie agroazi.ro.

Alaturi de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, la discutii a mai participat si Gheorghe Vaida, director de cabinet si consilier personal al ministrului pe probleme de zootehnie. In cadrul acestei intalnirii s-au discutat aspecte privind cresterea si ameliorarea bovinelor in tara noastra.

De asemenea, s-a mai prezentat propunerea de Regulament al Parlamentului European si al Consiliului de modificare a Regulamentului Consiliului in ceea ce priveste relatiile contractuale din sectorul laptelui si al produselor lactate. Propunerea vizeaza dinamizarea pozitiei producatorilor de produse lactate in cadrul lantului de aprovizionare si pregatirea sectorului pentru un viitor mai sustinut si mai orientat catre piata.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...