Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Valeriu tabara s-a intalnit cu crescatorii de oi la sangiorgiu de mures

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, a participat la o intalnire cu reprezentantii crescatorilor de bovine, sambata, 5 februarie 2011,desfasurata in comuna Sangiorgiu de Mures, localitateaTofalau, judetul Mures si organizata de Federatia Crescatorilor de Bovine din Romania, scrie agroazi.ro.

Alaturi de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, la discutii a mai participat si Gheorghe Vaida, director de cabinet si consilier personal al ministrului pe probleme de zootehnie. In cadrul acestei intalnirii s-au discutat aspecte privind cresterea si ameliorarea bovinelor in tara noastra.

De asemenea, s-a mai prezentat propunerea de Regulament al Parlamentului European si al Consiliului de modificare a Regulamentului Consiliului in ceea ce priveste relatiile contractuale din sectorul laptelui si al produselor lactate. Propunerea vizeaza dinamizarea pozitiei producatorilor de produse lactate in cadrul lantului de aprovizionare si pregatirea sectorului pentru un viitor mai sustinut si mai orientat catre piata.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...