Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valeriu tabara s-a intalnit cu crescatorii de oi la sangiorgiu de mures

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, a participat la o intalnire cu reprezentantii crescatorilor de bovine, sambata, 5 februarie 2011,desfasurata in comuna Sangiorgiu de Mures, localitateaTofalau, judetul Mures si organizata de Federatia Crescatorilor de Bovine din Romania, scrie agroazi.ro.

Alaturi de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, la discutii a mai participat si Gheorghe Vaida, director de cabinet si consilier personal al ministrului pe probleme de zootehnie. In cadrul acestei intalnirii s-au discutat aspecte privind cresterea si ameliorarea bovinelor in tara noastra.

De asemenea, s-a mai prezentat propunerea de Regulament al Parlamentului European si al Consiliului de modificare a Regulamentului Consiliului in ceea ce priveste relatiile contractuale din sectorul laptelui si al produselor lactate. Propunerea vizeaza dinamizarea pozitiei producatorilor de produse lactate in cadrul lantului de aprovizionare si pregatirea sectorului pentru un viitor mai sustinut si mai orientat catre piata.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...