Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valeriu tabara s-a intalnit cu ministrii agriculturii din ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, a participat, in perioada 20 – 21 septembrie 2010, la reuniunea informala a ministrilor agriculturii din statele UE, organizata in localitatea La Hulpe, Belgia, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Tema intalnirii a fost Agricultura Europeana: alegeti astazi pentru o viitoare Politica Agricola Comuna durabila. Programul de lucru a fost structurat sub forma unui schimb de opinii intre participanti. De asemenea, au fost prezentate aspecte legate de agricultura si industria alimentara din Belgia.

In plus, pe 20 septembrie, ministrul Valeriu Tabara a mai participat la masa rotunda cu tema Modalitati de imbunatatire a sprijinului de instalare acordat tinerilor fermieri pentru perioada post 2013 din cadrul seminarului organizat de Consiliul European al Tinerilor Fermieri cu prilejul Consiliului Informal, se mai precizeaza in comunicat.

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...