Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Valeriu tabara s-a intalnit cu ministrii agriculturii din ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, a participat, in perioada 20 – 21 septembrie 2010, la reuniunea informala a ministrilor agriculturii din statele UE, organizata in localitatea La Hulpe, Belgia, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Tema intalnirii a fost Agricultura Europeana: alegeti astazi pentru o viitoare Politica Agricola Comuna durabila. Programul de lucru a fost structurat sub forma unui schimb de opinii intre participanti. De asemenea, au fost prezentate aspecte legate de agricultura si industria alimentara din Belgia.

In plus, pe 20 septembrie, ministrul Valeriu Tabara a mai participat la masa rotunda cu tema Modalitati de imbunatatire a sprijinului de instalare acordat tinerilor fermieri pentru perioada post 2013 din cadrul seminarului organizat de Consiliul European al Tinerilor Fermieri cu prilejul Consiliului Informal, se mai precizeaza in comunicat.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...