Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valeriu tabara s-a intalnit cu ministrii agriculturii din ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, a participat, in perioada 20 – 21 septembrie 2010, la reuniunea informala a ministrilor agriculturii din statele UE, organizata in localitatea La Hulpe, Belgia, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Tema intalnirii a fost Agricultura Europeana: alegeti astazi pentru o viitoare Politica Agricola Comuna durabila. Programul de lucru a fost structurat sub forma unui schimb de opinii intre participanti. De asemenea, au fost prezentate aspecte legate de agricultura si industria alimentara din Belgia.

In plus, pe 20 septembrie, ministrul Valeriu Tabara a mai participat la masa rotunda cu tema Modalitati de imbunatatire a sprijinului de instalare acordat tinerilor fermieri pentru perioada post 2013 din cadrul seminarului organizat de Consiliul European al Tinerilor Fermieri cu prilejul Consiliului Informal, se mai precizeaza in comunicat.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...