Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Valeriu tabara sustine, la ierusalim, exportul de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, aflat la Ierusalim cu prilejul unei reuniuni interguvernamentale, a reiterat posibilitatea producatorilor de a exporta carne de vita ti oaie, in Israel, spatiu geo-comercial unde au fost deja semnate contracte in acest sens.

Valeriu Tabara a mentionat ca Ministerul Agriculturii s-a implicat exclusiv prin inlesnirea contactelor dintre importatori si exportatori, fara sa intre in problemele comerciale ale acestei ramuri.

In contrapartida, Romania poate importa din Israel citrice si sa acceseze tehnologiile israeliene privind irigatiile, producerea de energie din sursa regenerabila, precum si hibrizii de porumb.

Valeriu Tabara are programata, cu acest prilej, o intrevedere cu omologul sau israelian, Zeev Binyamin Bengin, urmata de reunea condusa de premierul israelian Benjamin Netanyahu si omologul romin, Emil Boc. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...