Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valeriu tabara sustine, la ierusalim, exportul de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, aflat la Ierusalim cu prilejul unei reuniuni interguvernamentale, a reiterat posibilitatea producatorilor de a exporta carne de vita ti oaie, in Israel, spatiu geo-comercial unde au fost deja semnate contracte in acest sens.

Valeriu Tabara a mentionat ca Ministerul Agriculturii s-a implicat exclusiv prin inlesnirea contactelor dintre importatori si exportatori, fara sa intre in problemele comerciale ale acestei ramuri.

In contrapartida, Romania poate importa din Israel citrice si sa acceseze tehnologiile israeliene privind irigatiile, producerea de energie din sursa regenerabila, precum si hibrizii de porumb.

Valeriu Tabara are programata, cu acest prilej, o intrevedere cu omologul sau israelian, Zeev Binyamin Bengin, urmata de reunea condusa de premierul israelian Benjamin Netanyahu si omologul romin, Emil Boc. (TS)

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...