Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Valeriu tabara sustine, la ierusalim, exportul de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, aflat la Ierusalim cu prilejul unei reuniuni interguvernamentale, a reiterat posibilitatea producatorilor de a exporta carne de vita ti oaie, in Israel, spatiu geo-comercial unde au fost deja semnate contracte in acest sens.

Valeriu Tabara a mentionat ca Ministerul Agriculturii s-a implicat exclusiv prin inlesnirea contactelor dintre importatori si exportatori, fara sa intre in problemele comerciale ale acestei ramuri.

In contrapartida, Romania poate importa din Israel citrice si sa acceseze tehnologiile israeliene privind irigatiile, producerea de energie din sursa regenerabila, precum si hibrizii de porumb.

Valeriu Tabara are programata, cu acest prilej, o intrevedere cu omologul sau israelian, Zeev Binyamin Bengin, urmata de reunea condusa de premierul israelian Benjamin Netanyahu si omologul romin, Emil Boc. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...