Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vama, spatiul unde puii sunt opriti din zbor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Nadlag sau Bors, vamesii au introdus in cotidian confiscarea TIR-urilor cu carne de pui. De la inceputul anului, politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au oprit trecerea frontierei pentru contraventii si infractiuni savirsite de traficanti romani sau straini.

La cele doua puncte de frontiera au fost depistate, conform City News, mai multe autovehicule de mare capacitate, venite din vestul Uniunii Europene, dar care uitasera sa descarce la destinatie tone de marfa lipsite de documente insotitoare sau TIR-uri intrate pe teritoriul Romaniei fara marfa si plecate spre Vest incarcate cu carne de pui.

De curand, politistii SIF si vamesii celor doua puncte au catalogat confiscarea a 21 tone de carcase de pui (plecate din Polonia spre Olanda, dar deviate spre o firma din Ilfov, fara sediu social) cea mai mare captura a anului 2011. N-a fost sa fie; in urma cu trei zile, alt TIR cu carne de pui a fost confiscat de politistii de frontiera, la limita judetului Arad, inainte ca zburatoarele sa treaca spre Ungaria, fara forme legale.

Conform organelor de control, carnea de pui este cea mai traficata dintre produsele acestui sector alimentar. Fireste, nu contine colesterol. (TS)

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...