Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vanzari de carne de pui de 700 mil. € in 2008

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorii de pasari din piata locala estimeaza un volum al vanzarilor de 400.000 de tone de carne de pui in 2008, la o valoare de 700 milioane de euro. Pentru anul in curs, reprezentantii crescatorilor de pasari estimeaza un nivel al vanzarilor similar celui din 2008, pe fondul crizei financiare care se reflecta in puterea de cumparare a romanilor.

„Piata carnii de pui si-a mentinut trendul stabil de la inceputul anului si, la fel ca in 2008, ne asteptam la vanzari asemanatoare si estimam ca vom vinde circa 400.000 tone de carne de pui, in valoare de aproape 700 de milioane de euro” a declarat presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari din Romania (UNCPR), Ilie Van.

Potrivit oficialului, pretul carnii de pui nu se va majora in 2009 datorita cererii mici de pe piata produselor din pui. Astfel, acesta este al doilea an in care nu se va majora pretul carnii de pui, iar kilogramul de pui in carcasa va ramane la sapte lei.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...