Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vanzari de carne de pui de 700 mil. € in 2008

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorii de pasari din piata locala estimeaza un volum al vanzarilor de 400.000 de tone de carne de pui in 2008, la o valoare de 700 milioane de euro. Pentru anul in curs, reprezentantii crescatorilor de pasari estimeaza un nivel al vanzarilor similar celui din 2008, pe fondul crizei financiare care se reflecta in puterea de cumparare a romanilor.

„Piata carnii de pui si-a mentinut trendul stabil de la inceputul anului si, la fel ca in 2008, ne asteptam la vanzari asemanatoare si estimam ca vom vinde circa 400.000 tone de carne de pui, in valoare de aproape 700 de milioane de euro” a declarat presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari din Romania (UNCPR), Ilie Van.

Potrivit oficialului, pretul carnii de pui nu se va majora in 2009 datorita cererii mici de pe piata produselor din pui. Astfel, acesta este al doilea an in care nu se va majora pretul carnii de pui, iar kilogramul de pui in carcasa va ramane la sapte lei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...