Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Vanzari de carne de pui de 700 mil. € in 2008

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorii de pasari din piata locala estimeaza un volum al vanzarilor de 400.000 de tone de carne de pui in 2008, la o valoare de 700 milioane de euro. Pentru anul in curs, reprezentantii crescatorilor de pasari estimeaza un nivel al vanzarilor similar celui din 2008, pe fondul crizei financiare care se reflecta in puterea de cumparare a romanilor.

„Piata carnii de pui si-a mentinut trendul stabil de la inceputul anului si, la fel ca in 2008, ne asteptam la vanzari asemanatoare si estimam ca vom vinde circa 400.000 tone de carne de pui, in valoare de aproape 700 de milioane de euro” a declarat presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari din Romania (UNCPR), Ilie Van.

Potrivit oficialului, pretul carnii de pui nu se va majora in 2009 datorita cererii mici de pe piata produselor din pui. Astfel, acesta este al doilea an in care nu se va majora pretul carnii de pui, iar kilogramul de pui in carcasa va ramane la sapte lei.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...