Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vanzarile carefour s-au stabilizat in franta si in europa, in t2

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Carrefour a publicat recent cifrele de vanzari pe trimestrul al doilea din 2012, subliniind faptul ca trendul vanzarilor s-a stabilizat in Franta si in Europa in aceasta perioada, informeaza magazinprogresiv.ro.

Pe pietele mai putin mature din Polonia, Turcia si Romania, vanzarile cumulate (excluzandu-le pe cele ale benzinariilor operate) au crescut cu 4,7% la rate de schimb constante, insa cresterea organica a fost zero, informeaza magazinprogresiv.ro.

In Franta, vanzarile s-au redus cu 2,1% in Q2 (trim.2) comparativ cu al doilea trimestru din 2011, declinul fiind mai mic la semestru (S1), de 0,7%. In termeni comparabili (like-for-like), vanzarile in tara de origine a grupului s-au contractat cu 1,8% la trimestru si cu 3,3% la semestru, cifrele neincluzand divizia de benzinarii. In comunicat se mentioneaza, de asemenea, stabilizarea trendului de vanzari in hypermarketuri si supermarketuri, in linie cu rezultatele anticipate ale planului de actiune implementat de subsidiara franceza, precum si o crestere solida a diviziei de magazine convenience (de proximitate).

America Latina, in special Brazilia, ramane si in 2012 motorul cresterii business-ului Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial. In aceasta regiune, vanzarile au crescut cu 5,3% in S1, comparativ cu primele sase luni din 2011, avansul la rate de schimb constante fiind de 8,3%.

In Asia, cresterea de 9,4% raportata de Carrefour la semestru s-a datorat in mare parte expansiunii grupului in China, piata pe care acesta si-a imbunatatit trendul vanzarilor organice, sustinut de produsele nealimentare.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...