Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vanzarile carefour s-au stabilizat in franta si in europa, in t2

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Carrefour a publicat recent cifrele de vanzari pe trimestrul al doilea din 2012, subliniind faptul ca trendul vanzarilor s-a stabilizat in Franta si in Europa in aceasta perioada, informeaza magazinprogresiv.ro.

Pe pietele mai putin mature din Polonia, Turcia si Romania, vanzarile cumulate (excluzandu-le pe cele ale benzinariilor operate) au crescut cu 4,7% la rate de schimb constante, insa cresterea organica a fost zero, informeaza magazinprogresiv.ro.

In Franta, vanzarile s-au redus cu 2,1% in Q2 (trim.2) comparativ cu al doilea trimestru din 2011, declinul fiind mai mic la semestru (S1), de 0,7%. In termeni comparabili (like-for-like), vanzarile in tara de origine a grupului s-au contractat cu 1,8% la trimestru si cu 3,3% la semestru, cifrele neincluzand divizia de benzinarii. In comunicat se mentioneaza, de asemenea, stabilizarea trendului de vanzari in hypermarketuri si supermarketuri, in linie cu rezultatele anticipate ale planului de actiune implementat de subsidiara franceza, precum si o crestere solida a diviziei de magazine convenience (de proximitate).

America Latina, in special Brazilia, ramane si in 2012 motorul cresterii business-ului Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial. In aceasta regiune, vanzarile au crescut cu 5,3% in S1, comparativ cu primele sase luni din 2011, avansul la rate de schimb constante fiind de 8,3%.

In Asia, cresterea de 9,4% raportata de Carrefour la semestru s-a datorat in mare parte expansiunii grupului in China, piata pe care acesta si-a imbunatatit trendul vanzarilor organice, sustinut de produsele nealimentare.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...