Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vanzarile carefour s-au stabilizat in franta si in europa, in t2

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Carrefour a publicat recent cifrele de vanzari pe trimestrul al doilea din 2012, subliniind faptul ca trendul vanzarilor s-a stabilizat in Franta si in Europa in aceasta perioada, informeaza magazinprogresiv.ro.

Pe pietele mai putin mature din Polonia, Turcia si Romania, vanzarile cumulate (excluzandu-le pe cele ale benzinariilor operate) au crescut cu 4,7% la rate de schimb constante, insa cresterea organica a fost zero, informeaza magazinprogresiv.ro.

In Franta, vanzarile s-au redus cu 2,1% in Q2 (trim.2) comparativ cu al doilea trimestru din 2011, declinul fiind mai mic la semestru (S1), de 0,7%. In termeni comparabili (like-for-like), vanzarile in tara de origine a grupului s-au contractat cu 1,8% la trimestru si cu 3,3% la semestru, cifrele neincluzand divizia de benzinarii. In comunicat se mentioneaza, de asemenea, stabilizarea trendului de vanzari in hypermarketuri si supermarketuri, in linie cu rezultatele anticipate ale planului de actiune implementat de subsidiara franceza, precum si o crestere solida a diviziei de magazine convenience (de proximitate).

America Latina, in special Brazilia, ramane si in 2012 motorul cresterii business-ului Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial. In aceasta regiune, vanzarile au crescut cu 5,3% in S1, comparativ cu primele sase luni din 2011, avansul la rate de schimb constante fiind de 8,3%.

In Asia, cresterea de 9,4% raportata de Carrefour la semestru s-a datorat in mare parte expansiunii grupului in China, piata pe care acesta si-a imbunatatit trendul vanzarilor organice, sustinut de produsele nealimentare.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...