Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vanzarile de mezeluri ale agricola bacau au crescut cu 50% in primul trimestru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Salbac, care face parte din grupul de firme Agricola Bacau, a inregistrat in primul trimestru vanzari in crestere cu 50% in valoare si 52% in volum, in conditiile unei usoare scaderi ale acestei piete, a anuntat compania. Rezultatul din primele trei luni se datoreaza si vanzarilor sortimentului Salam de Sibiu, care au crescut in februarie – martie 2010 cu 33,38% in volum si cu 46,33% in valoare, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009.

Salamul de Sibiu Agricola Bacau este lider pe piata, conform datelor companiei de cercetare MEMRB Romania, citate de companie. Astfel, in martie 2010, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacau a inregistrat o cota de piata in volum de 33,5%, care il situeaza pe pozitia de lider in total segment Salam de Sibiu comercializat in Romania, in crestere fata de 28,9% cat inregistra in iunie 2009.

In ceea ce priveste cota de piata valorica, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacau detine 35,06% din segment, conform MEMRB Romania, in crestere fata de 29,4% in iunie 2009. In momentul de fata, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacau conduce detasat in preferintele de consum, cu 10 procente in fata urmatorului jucator, au precizat reprezentantii companiei.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...