Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vanzarile de mezeluri ale agricola bacau au crescut cu 50% in primul trimestru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Salbac, care face parte din grupul de firme Agricola Bacau, a inregistrat in primul trimestru vanzari in crestere cu 50% in valoare si 52% in volum, in conditiile unei usoare scaderi ale acestei piete, a anuntat compania. Rezultatul din primele trei luni se datoreaza si vanzarilor sortimentului Salam de Sibiu, care au crescut in februarie – martie 2010 cu 33,38% in volum si cu 46,33% in valoare, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009.

Salamul de Sibiu Agricola Bacau este lider pe piata, conform datelor companiei de cercetare MEMRB Romania, citate de companie. Astfel, in martie 2010, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacau a inregistrat o cota de piata in volum de 33,5%, care il situeaza pe pozitia de lider in total segment Salam de Sibiu comercializat in Romania, in crestere fata de 28,9% cat inregistra in iunie 2009.

In ceea ce priveste cota de piata valorica, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacau detine 35,06% din segment, conform MEMRB Romania, in crestere fata de 29,4% in iunie 2009. In momentul de fata, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacau conduce detasat in preferintele de consum, cu 10 procente in fata urmatorului jucator, au precizat reprezentantii companiei.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...