Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vânzările din sectorul britanic al cărnii au scăzut

Autor: Miruna Soresculuni, 22 februarie, 2016

Conform cifrelor Kantar Worldpanel, carnea de pește și păsări de curte, dar și carnea de vită au înregistrat anul trecut al treilea an de declin, vânzările de valoare pe subcategorii scăzând cu 3,2%.

 

Celelalte tipuri de carne, precum carnea de porc, au avut o perioadă proastă a vânzărilor, care a curpins 12 săptămâni, când vânzările în termen de valoare au scăzut cu 8,2% și 5%, în termen de volum.

 

Nathan Ward, director de unitate de afaceri pentru MFP, a declarat: „Consumatorii încep de multe ori anul cu intenții bune și am văzut o tendință generală a acestora de a se îndrepta spre alimente proaspete, cosumând multe fructe și legume. Tot la început de an s-a mai observant o tendință a consumatorilor spre pește, carnea de pui refrigerată și carnea de nișă, cu preponderență, spre consumul de rață”.

 

Șunca și cârnații avut o altă perioadă slabă, șunca înregistrând o scădere de 9% în termini de valoare și 4% în termini de consum, iar vânzările la cârnați au scăzut cu5,9% în termini de valoare și 3,2% în termini de volum.

EuroCommerce: Cerem condiționarea acordării de fonduri europene de respectarea statului de drept
Autor: meatmilk  /   miercuri, 16 mai 2018

(Comunicat) Vorbind în cadrul Comisiei Europene, Christian Verschueren-Președinte al EuroCommerce a transmis organismului european opinia și propunerile asociației pe care o conduce, în legătură cu viitorul buget al Uniunii Europene și a informat cu privire la prioritățile celui mai mare angajator din sectorul privat din UE. Acesta a...

Jean Claude Junker a prezentat principiile bugetului UE 2021-2027
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

(Comunicat) Comisia Europeană a propus miercuri, 2 mai, un buget pe termen lung pragmatic și modern pentru perioada 2021-2027. Acesta este un răspuns onest la realitatea actuală, în care se așteaptă ca Europa să joace un rol mai important în asigurarea securității și a stabilității într-o lume instabilă, într-un moment în care...