Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vanzarile la carne de pui in scadere cu 15 %

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Vanzarile de carne de pui ale producatorilor autohtoni s-au diminuat dupa primele luni din acest an cu circa 15%, in contextul in care preturile produselor au scazut cu pana la 7%, a declarat presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR), Ilie Van. Potrivit reprezentantului UCPR, principalul motiv este scaderea puterii de cumparare, pe fondul crizei economice.

Este prima data dupa multi ani in care industria a inregistrat doar cresteri, cand observam o scadere a vanzarilor de carne de pui, comparativ cu perioada similara din anul anterior. Bugetele familiilor au scazut foarte mult si, cu toate ca producatorii au redus preturile in aceasta perioada, vanzarile au fost mai mici, a explicat Ilie Van.

Astfel, potrivit lui Van, in prezent, producatorii vand la poarta fermei kilogramul de carne de pasare in carcasa cu sase lei fara TVA, in timp ce in luna aprilie 2009, vindeau acelasi produs cu 6,43 lei fara TVA/kilogram.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...