Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vascar a lansat campania „Moldova invită România la masă”

Autor: Maria Demetriadluni, 13 iunie, 2016

Compania Vascar a lansat campania de promovare a sub-mărcii Moldova în Bucate, sub care sunt reunite rețete tradiționale din zona Moldovei, una dintre cele mai reprezentative pentru arta culinară românească.

 

Campania are ca obiective creșterea notorietății brandului Moldova în Bucate și stimularea cât mai multor consumatori să încerce noile preparate din carne, care sunt în același timp gustoase, dar și realizate după rețete tradiționale ce aduc aminte de gustul mâncării de acasă.

 

Rețetele din zona Moldovei, deși proverbială pentru mâncarea ce face cinste artei culinare românești, nu au avut până acum un reprezentant care să le reamintească românilor de unde provine faima acestei zone.

 

Vascar și-a asumat această misiune și a strâns mai multe rețete din Moldova, zonă culinară slab reprezentată pe piață din România. Noua campanie a companiei Vascar poartă genericul ”Moldova invită România la masă”.

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...