Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Vascar anunță o creștere de 18% a cifrei de afaceri

Autor: meatmilkmiercuri, 14 noiembrie, 2018

(Comunicat) Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve,  anunță o creștere de 18% a cifrei de afaceri în primele 9 luni din 2018 față de perioada similară a anului trecut, în contextul diversificării portofoliului și extinderii distribuției în capitală și la nivel național.

 

În volum, cea mai mare creștere procentuală este înregistrată de segmentul de carne fresh, +34%, în condițiile extinderii gamelor de produse din categorie. Segmentele de mezeluri și conserve au marcat creșteri de peste 15% în volum.

 

“Performanța obținută este rezultatul unei strategii bazate pe inovație și calitate, dar și al unei bune execuții operaționale. Portofoliul Moldova în Bucate a fost îmbogățit cu multe game noi, printre care liniaAlege natural, fără E-uri, produse premium din ingrediente 100% naturale care satisfac exigențele celor mai pretențioși consumatori.

 

De altfel, calitatea este parte din cultura noastră anteprenorială și este ceea ce ne-a ajutat să ne impunem pe o piață extrem de competitivă,”  spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

 

Despre Vascar

 

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

 

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 18 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune.

 

O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.  În 2017, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 16 milioane de euro.

Sudpack a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

Unul dintre liderii mondiali ai tehnologiilor de ambalare, Sudpack, a devenit Partener al conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care isi va deschide lucrarile in dimineata zilei de joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, Sudpack va fi reprezentată de domnul Remus Rogoz, acela care, în workshop-ul Carne din 30...

Firma Oprea Avicom a împlinit 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

(Comunicat) SC Oprea Avicom SRL are o experiență de 25 de ani în creșterea puilor de carne. Ne-am dezvoltat organic, completând treptat lanțul de producție și investind constant în performanță.   Astăzi, ocupăm un loc important pe piața din Transilvania, iar brandul nostru, Puiul de Crăiești, câștigă zi de zi...