Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vascar își extinde rețeaua de magazine din București

Autor: Maria Demetriadvineri, 8 aprilie, 2016

Producătorul vasluian de mezeluri, pate şi mâncare la conservă Vascar a ajuns anul trecut la afaceri de 61,2 mil. lei, în creştere cu 3% faţă de anul trecut, puţin sub estimările din noiembrie 2015 preconizate de Vlad Ciu­burciu, directorul de marketing al companiei şi fiul Gabrielei Ciuburciu, fondatoarea afacerii.

 

Compania deţinută în prezent de familia Ciuburciu a fost mereu pe profit din 2010 până astăzi, motiv pentru care vrea să îşi continue expansiunea în Bucu­reşti. Astfel, mezelurile şi con­servele din gama „Moldova în Bucate“ vor fi listate în peste 200 de magazine de proximitate din Capitală, în primele patru luni ale anului 2016. „Până la finalul anu­lui ne propunem să fim prezenţi în aproximativ 500 de magazine repre­zentative la nivelul Capitalei. Am selectat atent portofoliul de produse ce va fi distribuit în Bu­cureşti pe baza unor cercetări de piaţă care au luat în considerare atât specificul consumatorului, cât şi nevoile retailerilor“, a mai spus Vlad Ciuburciu.

 

Potrivit reprezentanţilor com­paniei, Vascar a înregistrat la finalul anului 2015 o cotă de piaţă de 3% în categoria mezelurilor, 4% în categoria pateu şi 6,4% în categoria de mâncare şi carne la conservă.

Principalii competitori ai companiei Vascar sunt Cris-Tim, Agricola, Caroli, Unicarm sau Scandia Food, unii dintre cei mai mari jucători de pe piaţa produselor din carne, companii care şi-au majorat afacerile anul trecut în mare parte datorită reducerii  TVA la ali­mente de la 24% la 9%, măsură care a ajutat întreaga industrie să-şi menţină sau să-şi crească vân­zările.

 

Compania Vascar a fost înfiinţată în 1984 la Vaslui şi produce preparate „marcă pro­prie“ pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image şi Lidl. Producătorul are peste 300 de angajaţi, o fabrică de procesare şi 20 de magazine pro­prii în regiunea Moldovei, informează Ziarul financiar.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...