Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vascar lansează platforma Alege Natural, Fără E-uri

Autor: meatmilkmiercuri, 1 august, 2018

(Comunicat) Vascar, unuldintre principalii producători de preparate din carne și conserve, anunță lansarea platformei Alege Natural, Fără E-uri, care cuprinde produse din carne cu ingrediente 100% naturale.

 

În urma unui studiu de piață intern realizat de către Vascar la începutul acestui an, 83% dintre consumatori au declarat că își doresc produse din carne naturale, cu gust delicios, fără E-uri.

 

“Ideea lansării noilor produse a venit din dorința de a oferi consumatorilor șansa de a se bucura de produse din carne cu gust cu adevărat special și ingrediente 100% naturale. Ne bucurăm să anunțăm azi platforma Alege Natural, Fără E-uri care cuprinde o gamă variată de produse cu ingrediente 100% naturale, fără E-uri, aditivi, conservanți sau coloranți, cu gust bogat, savuros, obținut din carne atent selecționată și condimente naturale. Platforma noastră este foarte simplă și corectă: nu doar renunțăm la câteva E-uri, ci le eliminam complet!” spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

 

Sub umbrela Alege Natural, Fără E-uri se găsesc: produsele rumenite Moldova în Bucate (Mușchi file rumenit și Ceafă rumenită, Salam rumenit și Salam de vară rumenit și Cârnați țărănești rumeniți) care au un design de etichetă nou, specialitățile de rață Moldova în Bucate (Pulpă de rață și Piept de rață), produsele Moldova în Bucate din gama Horia Vîrlan (Burger 100% antricot de vită, Cârnăciori de casă, Cârnăciori de casă picanți și Cârnați țărănești cu busuioc), gama de carne fresh 100% românească (Cotlet de porc cu os, Ceafăde porc cu os, Carne tocată, Șnițel din carne de porc), gama de mâncăruri și ciorbe la conservă Moldova în bucate.

 

“Întreg portofoliul nostru de produse trece printr-un proces complex de eliminare a E-urilor, însă acest lucru va fi posibil treptat, cu pași mărunți, pentru că trebuie să oferim consumatorilor produse bune și care să respecte termenul de valabilite necesar pentru siguranța alimentară” spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

 

Gama de produse rumenite este una specială, în linie cu viziunea companiei și sloganul „Moldova în bucate – invită România la o masă sănătoasă și gustoasă”. Produsele sunt fabricate prin coacere și afumare, procedură inovatoare ce permite nu doar păstrarea unui gust cu adevărat delicios, diferit de tot ce există acum pe piață, dar și a unui standard superior de calitate. Vascar este singurul producător din România care a creat o linie de produse rumenite.

 

Gama de produse rumenite este creată cu pasiune de o echipă întreagă de maeștri bucătari, după o rețetă tradițională, la care se adaugă un plus de savoare grație tehnologiei inovatoare ce permite coacerea și afumarea preparatelor. Din 1,3 kilograme de carne de cea mai bună calitate se obține 1 kilogram de carne rumenită în fum din lemn de fag.

 

Preparatele rumenitesunt aperitivele ideale la o cină cu prietenii, alături de legume proaspete și un pahar de vin bun. Pentru invitați mai pretențioși, serviți canape-uri cu aceste preparate sau includeți-le în salate sau în alte feluri mai sofisticate – pentru că noile preparate rumenite sunt potrivite pentru mese elegante.

 

Despre Vascar

                                                                                                                                                 

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

 

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 18 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl. În 2017, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 16 milioane de euro.

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...