Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Venezuela aresteaza macelari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Guvernul venezuelean invinovateste macelarii pentru cresterea preturilor la carne si a ordonat arestarea a zeci dintre ei. Presedintele Hugo Chavez a declarat ca dezaproba masura insa arestarile continua. Chavez a propus guvernului sa analizeze amanuntit activitatea fiecarui distribuitor de carne si a marilor jucatori din domeniul cresterii vitelor si, daca se dovedeste ca speculeaza, sa fie expropriati.

Presa internationala scrie ca cel putin 40 de macelari au fost retinuti saptamana trecuta sub acuzatia de specula. Unele surse afirma ca acestia sunt tinuti intr-o baza militara si ca urmeaza sa fie predati politiei dupa finalizarea cercetarilor. Daca vor fi gasiti vinovati risca pana la 6 ani de inchisoare.

Vitrinele sunt goale la Caracas, in majoritatea macelariilor. Reprezentantii retailer-ilor spun ca sunt probleme in industria carnii si ca controlul preturilor, impus de guvern, i-a lasat fara profit.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...