Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Venezuela aresteaza macelari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Guvernul venezuelean invinovateste macelarii pentru cresterea preturilor la carne si a ordonat arestarea a zeci dintre ei. Presedintele Hugo Chavez a declarat ca dezaproba masura insa arestarile continua. Chavez a propus guvernului sa analizeze amanuntit activitatea fiecarui distribuitor de carne si a marilor jucatori din domeniul cresterii vitelor si, daca se dovedeste ca speculeaza, sa fie expropriati.

Presa internationala scrie ca cel putin 40 de macelari au fost retinuti saptamana trecuta sub acuzatia de specula. Unele surse afirma ca acestia sunt tinuti intr-o baza militara si ca urmeaza sa fie predati politiei dupa finalizarea cercetarilor. Daca vor fi gasiti vinovati risca pana la 6 ani de inchisoare.

Vitrinele sunt goale la Caracas, in majoritatea macelariilor. Reprezentantii retailer-ilor spun ca sunt probleme in industria carnii si ca controlul preturilor, impus de guvern, i-a lasat fara profit.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...