Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Verdad, noua gamă de ingrediente de la Corbion Purac

Autor: Meat MIlkmiercuri, 12 februarie, 2014

Consumatorii cer din ce în ce mai mult pe etichete ingrediente pe care ei le recunosc și le înțeleg. Gama de ingrediente Verdad de la Corbion Purac pentru noile etichete oferă procesatorilor de alimente posibilitatea de a satisface aceste cerințe ale consumatorilor privind etichetele, producând în același timp produse de calitate, sigure și gustoase.

Acest portofoliu a fost realizat pentru a asigura cele mai înalte standarde de siguranță și viață la raft ale produsului și poate fi soluția satisfacerii cererii clienților.

Gama Verdad este potrivită pentru o varietate largă de produse alimentare, incluzând carne, pește, salate, patiserie, creme, sosuri și dresing-uri. (sursa: FoodNavigator).

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...