Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vicepresedintele cris-tim si-a dat demisia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gabriel Alexandru, vicepresedinte in ultimii cinci ani al Cris-Tim, principalul producator de mezeluri de pe piata interna, s-a retras din companie incepand cu aceasta luna, anunta Bussines Standard. Decizia survine in urma unor schimbari intervenite in modul de organizare a grupului in ultima vreme, respectiv decizia lui Radu Timis de a se implica din nou pe partea executiva a businessului.

Responsabilitatile care ii reveneau fostului vicepresedinte, respectiv stabilirea strategiei si dezvoltarea businessului pe partea de food, au fost preluate de la 1 mai de catre Radu Timis. Referitor la plecarea lui Alexandru, Radu Timis a precizat ca au fost unele aspecte asupra carora nu ne-am pus de acord.

Cris-Tim a avut in 2008 o cifra de afaceri pe partea de mezeluri de 92 mil. euro, in timp ce afacerile grupului s-au ridicat la circa 130 mil. euro. Grupul Cris-Tim este organizat in prezent pe cinci linii de business, respectiv productia de mezeluri, productia de preparate ready meal (Recunostinta Prodcom Impex si Cris-Tim 2 Prod Com), o retea de magazine Cris-Tim (Impex Cris-Tim), o ferma (Eco Ferm Invest) si divizia de constructii (Sensconstruct). Productia interna de mezeluri se ridica la circa 230.000 de tone, valoarea pietei fiind de circa 1 mld. euro, principalii competitori sunt Cris-Tim, Aldis Calarasi, Caroli, Campofrio si Angst.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...