Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vicepresedintele cris-tim si-a dat demisia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gabriel Alexandru, vicepresedinte in ultimii cinci ani al Cris-Tim, principalul producator de mezeluri de pe piata interna, s-a retras din companie incepand cu aceasta luna, anunta Bussines Standard. Decizia survine in urma unor schimbari intervenite in modul de organizare a grupului in ultima vreme, respectiv decizia lui Radu Timis de a se implica din nou pe partea executiva a businessului.

Responsabilitatile care ii reveneau fostului vicepresedinte, respectiv stabilirea strategiei si dezvoltarea businessului pe partea de food, au fost preluate de la 1 mai de catre Radu Timis. Referitor la plecarea lui Alexandru, Radu Timis a precizat ca au fost unele aspecte asupra carora nu ne-am pus de acord.

Cris-Tim a avut in 2008 o cifra de afaceri pe partea de mezeluri de 92 mil. euro, in timp ce afacerile grupului s-au ridicat la circa 130 mil. euro. Grupul Cris-Tim este organizat in prezent pe cinci linii de business, respectiv productia de mezeluri, productia de preparate ready meal (Recunostinta Prodcom Impex si Cris-Tim 2 Prod Com), o retea de magazine Cris-Tim (Impex Cris-Tim), o ferma (Eco Ferm Invest) si divizia de constructii (Sensconstruct). Productia interna de mezeluri se ridica la circa 230.000 de tone, valoarea pietei fiind de circa 1 mld. euro, principalii competitori sunt Cris-Tim, Aldis Calarasi, Caroli, Campofrio si Angst.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...