Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Vicepresedintele cris-tim si-a dat demisia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gabriel Alexandru, vicepresedinte in ultimii cinci ani al Cris-Tim, principalul producator de mezeluri de pe piata interna, s-a retras din companie incepand cu aceasta luna, anunta Bussines Standard. Decizia survine in urma unor schimbari intervenite in modul de organizare a grupului in ultima vreme, respectiv decizia lui Radu Timis de a se implica din nou pe partea executiva a businessului.

Responsabilitatile care ii reveneau fostului vicepresedinte, respectiv stabilirea strategiei si dezvoltarea businessului pe partea de food, au fost preluate de la 1 mai de catre Radu Timis. Referitor la plecarea lui Alexandru, Radu Timis a precizat ca au fost unele aspecte asupra carora nu ne-am pus de acord.

Cris-Tim a avut in 2008 o cifra de afaceri pe partea de mezeluri de 92 mil. euro, in timp ce afacerile grupului s-au ridicat la circa 130 mil. euro. Grupul Cris-Tim este organizat in prezent pe cinci linii de business, respectiv productia de mezeluri, productia de preparate ready meal (Recunostinta Prodcom Impex si Cris-Tim 2 Prod Com), o retea de magazine Cris-Tim (Impex Cris-Tim), o ferma (Eco Ferm Invest) si divizia de constructii (Sensconstruct). Productia interna de mezeluri se ridica la circa 230.000 de tone, valoarea pietei fiind de circa 1 mld. euro, principalii competitori sunt Cris-Tim, Aldis Calarasi, Caroli, Campofrio si Angst.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...