Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Victor Ponta: România trebuie să păstreze Comisariatul European pentru Agricultură

Autor: Meat MIlkmarți, 27 mai, 2014

Odată cu desemnarea europarlamentarilor pentru următorul mandat, grupurile politice încep deja negocierile pentru principalele poziții influente la Bruxelles.

În România, primii care s-au mobilizat sunt reprezentanții alianței guvernamentale care au avut deja o ședință în acest sens, întâlnire la care s-a stabilit că ”optiunea principală a României în privința componenței viitoarei Comisii Europene o reprezintă păstrarea portofoliului Agriculturii”, potrivit premierului Victor Ponta.

“Am discutat astăzi (luni, n.r.) în coaliția de guvernare și optiunea principală pentru România este aceea de a păstra portofoliul Agriculturii”, a subliniat Premierul. (Mai multe, pe www.agrointel.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...