Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vier pfoten international acuza franta ca streseaza gaini

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ilegalitatile savarsite in productia de oua din Franta sunt dezvaluite de Asociatia Vier Pfoten International intr-un comunicat de presa, dupa ce Asociatia Franceza a Crescatorilor de Pasari a anuntat, in urma cu o saptamana, ca s-a conformat total interdictiei UE privind interzicerea comertului cu oua provenite de la gaini crescute neconform.

Intr-una dintre fermele avicole franceze din Bretagne a fost realizat un material de presa video, care infatiseaza pasari moarte, strivite si ranite, in spatii inguste din interiorul fermei. Fiecarei gaini ii revenea un spatiu de numai 464 de centimetri patrati, in totala contradictie cu Directiva CE, care stabileste normele de confort avicol, incepand din 1 ianuarie 2012.

Franta se numara, alaturi de Romania, printre cele 14 state de pe lista UE, care nu s-au conformat acestor normative privind cresterea pasarilor, iar Vier Pfoten solicita autoritatilor franceze sa ia sub control situatia si sa inchida toate fermele care inca mai folosesc custi neimbunatatite, conform declaratiei presedintelui Vier Pfoten International, Heli Dungler (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...