Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vilma – pregatiti pentru viitor

Autor: Meat MIlkluni, 28 ianuarie, 2013

Incepand cu anul 1995, anul infiintarii societatii, in industria carnii din Romania apare conceptul CALITATII.

Tehnologia moderna de fabricatie a preparatelor din carne, condimentele si aditivii de cea mai buna calitate, utilajele cele mai moderne sunt elementele pe care ne-am bazat politica de prezentare a societatii.

Vilma
Prin oferta noastra de produse si servicii, simpla si complexa in acelasi timp, am reusit sa satisfacem cerintele clientilor tot mai preocupati de imbunatatirea si largirea gamei de produse oferite consumatorului final. Aparitia, in ultimii ani, unui mare numar foarte mare de tehnologii, in domeniul procesarii si productiei preparatelor din carne, aduce in prim plan importanta dezvoltarii de noi produse si tehnologii. Trebuie sa tinem cont de trendul ascendent, sa ne preocupam permanent de imbunatatirea continua a produselor si serviciilor. In acest sens, societatea VILMA, analizand cu foarte mare atentie implicatiile si responsabilitatile serviciilor oferite clientilor, a implementat o noua procedura in vederea imbunatatirii continue a acestora.

Prin evaluarea permanenta a satisfactiei partenerilor nostri, in ultimii 5 ani, ne-a fost recunoscuta pozitia de lider al calitatii, VILMA devenind astfel standardul de facto in domeniu. Portofoliul de clienti s-a marit an de an, la fel si realizarile firmei. Dincolo de tehnicile comerciale, este indiscutabil ca rolul determinant in ocuparea acestei pozitii l-a avut CALITATEA si imbunatatirea continua.

Fiind cat se poate de constienti de responsabilitatile extraordinare fata de partenerii nostri am creat un program de specializare continua a tehnologilor firmei, acestia fiind permanent la curent cu noutatile in domeniu. Colaborarea cu firme de renume mondial in domeniul cercetarii si dezvoltarii, participarea la diverse studii in domeniu si implicarea directa in productie in vederea implementarii tehnologiilor moderne ne dau posibilitatea sa mentinem o legatura permanenta cu partenerii nostri in vederea informarii cat mai corecte a acestora. Cercetarea, dezvoltarea continua si experienta de 51 de ani in industria carnii ne dau dreptul sa ne mandrim cu servicii de cea mai inalta clasa. Astfel am transformat idei in produse noi, unice, am modificat retete in functie de cerintele clientului, am pus in practica cerinte tehnologice noi, rapid si eficient, creand astfel o gama de produse revolutionare in care am impletit trei cerinte: CALITATE, EXPERIENTA si SUFLET.

Productia de preparate din carne ne aduce, apoape in fiecare zi, fata in fata cu diverse situatii la care sunt necesare solutii extrem de rapide. Rolul nostru este acela de a oferi aceste solutii in timp real in vederea minimalizarii posibilelor pierderi ale partenerilor. Am implementat o noua metoda de comunicare in asa fel incat 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana suntem pregatiti sa preluam apelurile partenerilor nostri. Acest nou concept si anume „REAL TIME SOLUTIONS” aduce in prim plan calitatea serviciilor oferite de VILMA care vor ficompletate cu informari permanente referitoare la noile tendinte in domeniul tehnologiei din industria carnii.

Alaturi de partenerii nostri va trebui sa luptam cu „viitorul” pentru a putea face fata viitoarelor trenduri ale consumatorului. Produsele noi, inovative, sunt cele care vor duce la cresterea consumului de preparate din carne si recapatarea increderii in calitatea acestora. noi suntem pregatiti pentru viitor!

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a îmbunătăți stabilitatea culorii. În industria alimentară, ei pot fi împărțiți în antioxidanți naturali și sintetici. Cum,...

Probiotic pentru controlul bolilor cardiovasculare
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Boala cardiovasculară este considerată principala cauză globală a morbidității și mortalității de către lume OMS. În lume, unul din trei decese survine ca urmare a BCV, iar jumătate din acestea, din cauza boliilor coronariene. Costurile estimate asociate cu BCV și accident vascular cerebral au atins aproape 580 miliarde USD în 2016...