Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vilsack a anuntat implementarea legii cool

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Secretarul pentru Agricultura Tom Vilsack a anuntat ca forma finala a legii pentru etichetarea produselor in functie de tara de provenienta (Country of Origin Labeling ) va putea fi implementata din 16 martie.

Oficialul a precizat ca sustine implementarea acestei legi, considerand-o un pas important in incercarea de a furniza consumatorilor informatii in plus despre produsele pe care le consuma. Acesta a declarat ca implemnetarea legii va fi urmarita atent. Etichetarea cu tara de provenineta se va aplica pentru produsele din carne de vita, porc, miel, capra si pui, peste si scoici, fie crescute in pescarii, fie din apele publice, legume proaspete sau congelate, alune si alte soiuri de nuci. Potrivit legii, etichetarea trebuie facuta de retaileri.

Bell: Venituri in crestere cu 18,5%

Procesatorul elvetian de carne de porc Bell a raportat o crestere a profitului net de 4,4% in 2008, ajungand pana la valoarea de 39,8 milioane de euro. De asemenea, compania a inregistrat in aceeasi perioada o crestere de 18,5% a veniturilor operationale, pana la 202 milioane de euro. Vanzarile catre consumatorul final au crescut cu 88 milioane de euro. Aproximativ 61 de milioane de euro au reprezentat o crestere prin achizitii, dupa ce compania a cumparat anul trecut grupurile Polette in Franta si Yimbo si Abrahamin in Germania. Compania se asteapta la un 2009 dificil, cand consumatorul va reduce cheltuielile, iar competitia pe retail se va intensifica. Bell se va concentra anul acesta pe consolidarea activitatilor de baza.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...