Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vilsack a anuntat implementarea legii cool

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Secretarul pentru Agricultura Tom Vilsack a anuntat ca forma finala a legii pentru etichetarea produselor in functie de tara de provenienta (Country of Origin Labeling ) va putea fi implementata din 16 martie.

Oficialul a precizat ca sustine implementarea acestei legi, considerand-o un pas important in incercarea de a furniza consumatorilor informatii in plus despre produsele pe care le consuma. Acesta a declarat ca implemnetarea legii va fi urmarita atent. Etichetarea cu tara de provenineta se va aplica pentru produsele din carne de vita, porc, miel, capra si pui, peste si scoici, fie crescute in pescarii, fie din apele publice, legume proaspete sau congelate, alune si alte soiuri de nuci. Potrivit legii, etichetarea trebuie facuta de retaileri.

Bell: Venituri in crestere cu 18,5%

Procesatorul elvetian de carne de porc Bell a raportat o crestere a profitului net de 4,4% in 2008, ajungand pana la valoarea de 39,8 milioane de euro. De asemenea, compania a inregistrat in aceeasi perioada o crestere de 18,5% a veniturilor operationale, pana la 202 milioane de euro. Vanzarile catre consumatorul final au crescut cu 88 milioane de euro. Aproximativ 61 de milioane de euro au reprezentat o crestere prin achizitii, dupa ce compania a cumparat anul trecut grupurile Polette in Franta si Yimbo si Abrahamin in Germania. Compania se asteapta la un 2009 dificil, cand consumatorul va reduce cheltuielile, iar competitia pe retail se va intensifica. Bell se va concentra anul acesta pe consolidarea activitatilor de baza.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...