Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion a stabilit un parteneriat cu cel mai mare importator de carne de vita din rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cei mai mari producatori de carne olandezi, Vion Corporation, si cel mai mare importator de carne de vita refrigerata din Rusia, Ramfood Group, au semnat un parteneriat de tip Joint Venture. Potrivit presei ruse Vion va detine pachetul majoritar.

Prin acest parteneriat ambele parti intentioneaza sa dezvolte productia de carne refrigerata ca si de alte produse alimentare congelate sau refrigerate. Irina Rodionova, director adjunct la Ramfood, spune ca, pentru inceput, compania va investi aproape 10 milioane de euro in constructia unei fabrici pentru semipreparate refrigerate din carne, avand in vedere perspectivele acestei piete, care inregistreaza o crestere de 22% pe an.

Vion are trei mari divizii: Vion Fresh Meats (productie de carne pentru retail-eri si engros- isti, 44 de fabrici), Vion Convenience (productia de semipreparate refrigerate, 30 de fabrici) si Vion Ingredients (productia de ingrediente pentru alimente, hrana pentru animale, farmaceutice, alte industrii, 62 de fabrici). Ramfood s-a infiintat in 1993 si este cel mai mare importator de carne de vita refrigerata din Rusia, avand 40% din totalul importurilor, in 2007.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...