Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion a stabilit un parteneriat cu cel mai mare importator de carne de vita din rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cei mai mari producatori de carne olandezi, Vion Corporation, si cel mai mare importator de carne de vita refrigerata din Rusia, Ramfood Group, au semnat un parteneriat de tip Joint Venture. Potrivit presei ruse Vion va detine pachetul majoritar.

Prin acest parteneriat ambele parti intentioneaza sa dezvolte productia de carne refrigerata ca si de alte produse alimentare congelate sau refrigerate. Irina Rodionova, director adjunct la Ramfood, spune ca, pentru inceput, compania va investi aproape 10 milioane de euro in constructia unei fabrici pentru semipreparate refrigerate din carne, avand in vedere perspectivele acestei piete, care inregistreaza o crestere de 22% pe an.

Vion are trei mari divizii: Vion Fresh Meats (productie de carne pentru retail-eri si engros- isti, 44 de fabrici), Vion Convenience (productia de semipreparate refrigerate, 30 de fabrici) si Vion Ingredients (productia de ingrediente pentru alimente, hrana pentru animale, farmaceutice, alte industrii, 62 de fabrici). Ramfood s-a infiintat in 1993 si este cel mai mare importator de carne de vita refrigerata din Rusia, avand 40% din totalul importurilor, in 2007.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...