Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion a stabilit un parteneriat cu cel mai mare importator de carne de vita din rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cei mai mari producatori de carne olandezi, Vion Corporation, si cel mai mare importator de carne de vita refrigerata din Rusia, Ramfood Group, au semnat un parteneriat de tip Joint Venture. Potrivit presei ruse Vion va detine pachetul majoritar.

Prin acest parteneriat ambele parti intentioneaza sa dezvolte productia de carne refrigerata ca si de alte produse alimentare congelate sau refrigerate. Irina Rodionova, director adjunct la Ramfood, spune ca, pentru inceput, compania va investi aproape 10 milioane de euro in constructia unei fabrici pentru semipreparate refrigerate din carne, avand in vedere perspectivele acestei piete, care inregistreaza o crestere de 22% pe an.

Vion are trei mari divizii: Vion Fresh Meats (productie de carne pentru retail-eri si engros- isti, 44 de fabrici), Vion Convenience (productia de semipreparate refrigerate, 30 de fabrici) si Vion Ingredients (productia de ingrediente pentru alimente, hrana pentru animale, farmaceutice, alte industrii, 62 de fabrici). Ramfood s-a infiintat in 1993 si este cel mai mare importator de carne de vita refrigerata din Rusia, avand 40% din totalul importurilor, in 2007.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...