Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion a stabilit un parteneriat cu cel mai mare importator de carne de vita din rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cei mai mari producatori de carne olandezi, Vion Corporation, si cel mai mare importator de carne de vita refrigerata din Rusia, Ramfood Group, au semnat un parteneriat de tip Joint Venture. Potrivit presei ruse Vion va detine pachetul majoritar.

Prin acest parteneriat ambele parti intentioneaza sa dezvolte productia de carne refrigerata ca si de alte produse alimentare congelate sau refrigerate. Irina Rodionova, director adjunct la Ramfood, spune ca, pentru inceput, compania va investi aproape 10 milioane de euro in constructia unei fabrici pentru semipreparate refrigerate din carne, avand in vedere perspectivele acestei piete, care inregistreaza o crestere de 22% pe an.

Vion are trei mari divizii: Vion Fresh Meats (productie de carne pentru retail-eri si engros- isti, 44 de fabrici), Vion Convenience (productia de semipreparate refrigerate, 30 de fabrici) si Vion Ingredients (productia de ingrediente pentru alimente, hrana pentru animale, farmaceutice, alte industrii, 62 de fabrici). Ramfood s-a infiintat in 1993 si este cel mai mare importator de carne de vita refrigerata din Rusia, avand 40% din totalul importurilor, in 2007.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...