Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion inchide abatoare si reduce forta de munca in marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania olandeza din industria alimentara Vion a anuntat ca va renunta la 820 de angajati ca urmare a unui plan de restructurare ce prevede reorganizarea productiei, dar si din cauza pierderilor suferite ca furnizor de alimente al lantului de supermarketuri Marks & Spencer in Scotia.

Potrivit oficialilor, grupul Vion isi va inchide abatorul, macelaria si sectiuni ale afacerii de retail din Haverhill, Marea Britanie, si le va transfera la Malton. De asemenea, toata productia de preparate din carne va fi mutata in unitatea de lucru din Haverhill. In acest fel, oficialii vor sa creeze centre de excelenta (in calitatea preparatelor) care sa pozitioneze compania pe un loc mai bun in competitia din piata.

Din cauza cresterii competitivitatii in piata, trebuie sa incercam sa optimizam continuu punctele de productie pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa a afacerilor in Marea Britanie, a declarat directorul de corporate affairs, Alasdair Cox. In cazul in care se va apela la relocari, compania este dispusa sa gaseasca de lucru pentru membrii familiei transferati, a mai precizat reprezentantul Vion.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...