Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion inchide abatoare si reduce forta de munca in marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania olandeza din industria alimentara Vion a anuntat ca va renunta la 820 de angajati ca urmare a unui plan de restructurare ce prevede reorganizarea productiei, dar si din cauza pierderilor suferite ca furnizor de alimente al lantului de supermarketuri Marks & Spencer in Scotia.

Potrivit oficialilor, grupul Vion isi va inchide abatorul, macelaria si sectiuni ale afacerii de retail din Haverhill, Marea Britanie, si le va transfera la Malton. De asemenea, toata productia de preparate din carne va fi mutata in unitatea de lucru din Haverhill. In acest fel, oficialii vor sa creeze centre de excelenta (in calitatea preparatelor) care sa pozitioneze compania pe un loc mai bun in competitia din piata.

Din cauza cresterii competitivitatii in piata, trebuie sa incercam sa optimizam continuu punctele de productie pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa a afacerilor in Marea Britanie, a declarat directorul de corporate affairs, Alasdair Cox. In cazul in care se va apela la relocari, compania este dispusa sa gaseasca de lucru pentru membrii familiei transferati, a mai precizat reprezentantul Vion.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...