Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion inchide abatoare si reduce forta de munca in marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania olandeza din industria alimentara Vion a anuntat ca va renunta la 820 de angajati ca urmare a unui plan de restructurare ce prevede reorganizarea productiei, dar si din cauza pierderilor suferite ca furnizor de alimente al lantului de supermarketuri Marks & Spencer in Scotia.

Potrivit oficialilor, grupul Vion isi va inchide abatorul, macelaria si sectiuni ale afacerii de retail din Haverhill, Marea Britanie, si le va transfera la Malton. De asemenea, toata productia de preparate din carne va fi mutata in unitatea de lucru din Haverhill. In acest fel, oficialii vor sa creeze centre de excelenta (in calitatea preparatelor) care sa pozitioneze compania pe un loc mai bun in competitia din piata.

Din cauza cresterii competitivitatii in piata, trebuie sa incercam sa optimizam continuu punctele de productie pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa a afacerilor in Marea Britanie, a declarat directorul de corporate affairs, Alasdair Cox. In cazul in care se va apela la relocari, compania este dispusa sa gaseasca de lucru pentru membrii familiei transferati, a mai precizat reprezentantul Vion.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...