Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion inchide abatoare si reduce forta de munca in marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania olandeza din industria alimentara Vion a anuntat ca va renunta la 820 de angajati ca urmare a unui plan de restructurare ce prevede reorganizarea productiei, dar si din cauza pierderilor suferite ca furnizor de alimente al lantului de supermarketuri Marks & Spencer in Scotia.

Potrivit oficialilor, grupul Vion isi va inchide abatorul, macelaria si sectiuni ale afacerii de retail din Haverhill, Marea Britanie, si le va transfera la Malton. De asemenea, toata productia de preparate din carne va fi mutata in unitatea de lucru din Haverhill. In acest fel, oficialii vor sa creeze centre de excelenta (in calitatea preparatelor) care sa pozitioneze compania pe un loc mai bun in competitia din piata.

Din cauza cresterii competitivitatii in piata, trebuie sa incercam sa optimizam continuu punctele de productie pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa a afacerilor in Marea Britanie, a declarat directorul de corporate affairs, Alasdair Cox. In cazul in care se va apela la relocari, compania este dispusa sa gaseasca de lucru pentru membrii familiei transferati, a mai precizat reprezentantul Vion.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...