Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion inchide o fabrica de procesare din scotia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Meatpoultry.com, compania VION Food Group Ltd, care activeaza in industria procesatoare de carne a inchis vineri, 5 oct., fabrica din West Lothian, Scotia. Fabrica avea un efectiv de 1700 angajati.

VION Food Group a cumparat fabrica in august 2008 ca parte a achizitionarii Grampian Country Food Group. Compania a facut investitii semnificante in fabrica incercand sa readuca profitabilitate companiei. Compania a solicitat mana de lucru din alte locatii VION din Marea Britanie pentru noua fabrica si a angajat un nou management din randul afacerilor VION, arata un comunicat de presa al companiei.

Am facut tot posibilul pentru a evita luarea acestei regretabile actiuni dar am fost incapabili sa identificam orice alternative viabile la inchiderea unitatii,, a declarat Peter Barr, Presedintele VION UK. Aceasta este o zi foarte trista pentru noi toti, cei implicati, din pacate, pierderile care nu pot fi sustinute si pe care fabrica continua sa le aiba, combinate cu conditiile economice instabile din toate sectoarele alimentare, ne-a lasat fara nicio alternativa.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...