Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion inchide o fabrica de procesare din scotia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Meatpoultry.com, compania VION Food Group Ltd, care activeaza in industria procesatoare de carne a inchis vineri, 5 oct., fabrica din West Lothian, Scotia. Fabrica avea un efectiv de 1700 angajati.

VION Food Group a cumparat fabrica in august 2008 ca parte a achizitionarii Grampian Country Food Group. Compania a facut investitii semnificante in fabrica incercand sa readuca profitabilitate companiei. Compania a solicitat mana de lucru din alte locatii VION din Marea Britanie pentru noua fabrica si a angajat un nou management din randul afacerilor VION, arata un comunicat de presa al companiei.

Am facut tot posibilul pentru a evita luarea acestei regretabile actiuni dar am fost incapabili sa identificam orice alternative viabile la inchiderea unitatii,, a declarat Peter Barr, Presedintele VION UK. Aceasta este o zi foarte trista pentru noi toti, cei implicati, din pacate, pierderile care nu pot fi sustinute si pe care fabrica continua sa le aiba, combinate cu conditiile economice instabile din toate sectoarele alimentare, ne-a lasat fara nicio alternativa.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...