Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion inchide o fabrica de procesare din scotia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Meatpoultry.com, compania VION Food Group Ltd, care activeaza in industria procesatoare de carne a inchis vineri, 5 oct., fabrica din West Lothian, Scotia. Fabrica avea un efectiv de 1700 angajati.

VION Food Group a cumparat fabrica in august 2008 ca parte a achizitionarii Grampian Country Food Group. Compania a facut investitii semnificante in fabrica incercand sa readuca profitabilitate companiei. Compania a solicitat mana de lucru din alte locatii VION din Marea Britanie pentru noua fabrica si a angajat un nou management din randul afacerilor VION, arata un comunicat de presa al companiei.

Am facut tot posibilul pentru a evita luarea acestei regretabile actiuni dar am fost incapabili sa identificam orice alternative viabile la inchiderea unitatii,, a declarat Peter Barr, Presedintele VION UK. Aceasta este o zi foarte trista pentru noi toti, cei implicati, din pacate, pierderile care nu pot fi sustinute si pe care fabrica continua sa le aiba, combinate cu conditiile economice instabile din toate sectoarele alimentare, ne-a lasat fara nicio alternativa.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...