Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion inchide o fabrica de procesare din scotia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Meatpoultry.com, compania VION Food Group Ltd, care activeaza in industria procesatoare de carne a inchis vineri, 5 oct., fabrica din West Lothian, Scotia. Fabrica avea un efectiv de 1700 angajati.

VION Food Group a cumparat fabrica in august 2008 ca parte a achizitionarii Grampian Country Food Group. Compania a facut investitii semnificante in fabrica incercand sa readuca profitabilitate companiei. Compania a solicitat mana de lucru din alte locatii VION din Marea Britanie pentru noua fabrica si a angajat un nou management din randul afacerilor VION, arata un comunicat de presa al companiei.

Am facut tot posibilul pentru a evita luarea acestei regretabile actiuni dar am fost incapabili sa identificam orice alternative viabile la inchiderea unitatii,, a declarat Peter Barr, Presedintele VION UK. Aceasta este o zi foarte trista pentru noi toti, cei implicati, din pacate, pierderile care nu pot fi sustinute si pe care fabrica continua sa le aiba, combinate cu conditiile economice instabile din toate sectoarele alimentare, ne-a lasat fara nicio alternativa.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...