Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion isi inchide cea mai importanta fabrica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatprocess.com, Vion UK a anuntat inchiderea primei sale fabrici de procesare carne de porc din Scotia, motivand pierderi financiare majore.

Recent, presedintele Vion din Marea Britanie, Peter Barr a anuntat ca fabrica din West Lothian va fi inchisa, aceasta insemnand ca 1700 de lucratori isi vor pierde locurile de munca.

Potrivit lui Barr, aceasta a fost o decizie regretabila, dar din moment ce fabrica pierdea 79 000 lire pe zi si cei doi potentiali buyeri nu puteau asigura planuri viabile pentru afacere, unitatea va fi inchisa gradual. El a spus cao parte a unitatii de procesare va fi inchisa mai tarziu luna aceasta, urmand ca cealalta parte sa isi inceteze productia in februarie anul viitor.

Inchiderea fabricii va afecta industria carnii de porc a tarii, deoarece fabrica procesa 8000 capete de porci/ saptamana, jumatate dintre ei fiind crescuti in Scotia.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...