Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion isi inchide cea mai importanta fabrica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatprocess.com, Vion UK a anuntat inchiderea primei sale fabrici de procesare carne de porc din Scotia, motivand pierderi financiare majore.

Recent, presedintele Vion din Marea Britanie, Peter Barr a anuntat ca fabrica din West Lothian va fi inchisa, aceasta insemnand ca 1700 de lucratori isi vor pierde locurile de munca.

Potrivit lui Barr, aceasta a fost o decizie regretabila, dar din moment ce fabrica pierdea 79 000 lire pe zi si cei doi potentiali buyeri nu puteau asigura planuri viabile pentru afacere, unitatea va fi inchisa gradual. El a spus cao parte a unitatii de procesare va fi inchisa mai tarziu luna aceasta, urmand ca cealalta parte sa isi inceteze productia in februarie anul viitor.

Inchiderea fabricii va afecta industria carnii de porc a tarii, deoarece fabrica procesa 8000 capete de porci/ saptamana, jumatate dintre ei fiind crescuti in Scotia.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...