Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion isi inchide cea mai importanta fabrica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatprocess.com, Vion UK a anuntat inchiderea primei sale fabrici de procesare carne de porc din Scotia, motivand pierderi financiare majore.

Recent, presedintele Vion din Marea Britanie, Peter Barr a anuntat ca fabrica din West Lothian va fi inchisa, aceasta insemnand ca 1700 de lucratori isi vor pierde locurile de munca.

Potrivit lui Barr, aceasta a fost o decizie regretabila, dar din moment ce fabrica pierdea 79 000 lire pe zi si cei doi potentiali buyeri nu puteau asigura planuri viabile pentru afacere, unitatea va fi inchisa gradual. El a spus cao parte a unitatii de procesare va fi inchisa mai tarziu luna aceasta, urmand ca cealalta parte sa isi inceteze productia in februarie anul viitor.

Inchiderea fabricii va afecta industria carnii de porc a tarii, deoarece fabrica procesa 8000 capete de porci/ saptamana, jumatate dintre ei fiind crescuti in Scotia.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...