Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vion isi inchide cea mai importanta fabrica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatprocess.com, Vion UK a anuntat inchiderea primei sale fabrici de procesare carne de porc din Scotia, motivand pierderi financiare majore.

Recent, presedintele Vion din Marea Britanie, Peter Barr a anuntat ca fabrica din West Lothian va fi inchisa, aceasta insemnand ca 1700 de lucratori isi vor pierde locurile de munca.

Potrivit lui Barr, aceasta a fost o decizie regretabila, dar din moment ce fabrica pierdea 79 000 lire pe zi si cei doi potentiali buyeri nu puteau asigura planuri viabile pentru afacere, unitatea va fi inchisa gradual. El a spus cao parte a unitatii de procesare va fi inchisa mai tarziu luna aceasta, urmand ca cealalta parte sa isi inceteze productia in februarie anul viitor.

Inchiderea fabricii va afecta industria carnii de porc a tarii, deoarece fabrica procesa 8000 capete de porci/ saptamana, jumatate dintre ei fiind crescuti in Scotia.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...