Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

VION mai închide o unitate de procesare

Autor: Meat MIlkvineri, 7 martie, 2014

VION a anunțat că intenționează să închidă fabrica din Lingen după o scădere de 30 la suta la animale sacrificate și pierderi de milioane de euro, informează The Meat Site.

Pe 5 martie, consiliul executiv al VION Zeven AG a informat angajații, clienții și furnizorii că unitatea de abatorizare și procesare din Lingen va fi închisă cât mai curând posibil, probabil, până la 30 aprilie 2014.

Unitatea de procesare din Germania a suportat pierderi tot mai mari în ultimii ani, după ce a pierdut cel mai important client din retail în 2008. Ca rezultat, numărul de animale sacrificate a scăzut cu 30 la suta la doar 12.000 de porci pe săptămână în 2013 . Pierderile financiare au fost mai mult de 1 milion € în fiecare an .

Eforturile mari de a genera comenzi suplimentare la export s-au dovedit insuficiente pentru a permite companiei să ajungă la o cifră de afaceri suficientă. De asemenea, compania a suferit din cauza unei aprovizionări reduse de materii prime: numărul de porci furnizați de companiile olandeze apropiate de granița germană a scăzut cu mai mult de 6.000 pe săptămână, în ultimii ani.

Închiderea fabricii Lingen se află pe ordinea de zi a unei reuniuni a consiliului de supraveghere al VION Zeven AG din această săptămână . VION Food subliniază că intenționează să mențină o prezență în zona producătorilor excelenți din Lower Saxony prin fabrica din Emstek . O unitate de asemenea capacitate, care poate sacrifica 70.000 de porci pe săptămână, este importantă pentru furnizorii de carne activi la nivel internațional pentru a putea concura, în special în Lower Saxony.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...