Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Viorel tirziu nu poate fi interimar la apia pentru ca nu este functionar public

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Viorel Tirziu, numit de oficialii Ministerului Agriculturii ca interimar la conducerea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), nu poate prelua aceasta functie pentru ca nu este functionar public, relateaza agentia Mediafax, citand reprezentanti ai Ministerului Agriculturii.

Potrivit informatiilor publicate de agentia de stiri interimatul ar putea fi asigurat de Mariana Draghici, director adjunct al agentiei. Aceasta ocupa functia de director general adjunct al APIA din iulie 2005.

Ministerul Agriculturii a anuntat saptamana trecuta ca Viorel Tirziu, directorul general al Directiei de Coordonare a Agentiilor de Plati din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), va prelua interimatul APIA, dupa demisia directorului general Dan Gherghelas. Gherghelas, care va parasi functia la 12 februarie, a afirmat ca demisioneaza pentru ca nu poate accepta „ingerinta politicului intr-o activitate strict tehnica”, dupa criticile aduse agentiei de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...