Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Viorel tirziu nu poate fi interimar la apia pentru ca nu este functionar public

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Viorel Tirziu, numit de oficialii Ministerului Agriculturii ca interimar la conducerea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), nu poate prelua aceasta functie pentru ca nu este functionar public, relateaza agentia Mediafax, citand reprezentanti ai Ministerului Agriculturii.

Potrivit informatiilor publicate de agentia de stiri interimatul ar putea fi asigurat de Mariana Draghici, director adjunct al agentiei. Aceasta ocupa functia de director general adjunct al APIA din iulie 2005.

Ministerul Agriculturii a anuntat saptamana trecuta ca Viorel Tirziu, directorul general al Directiei de Coordonare a Agentiilor de Plati din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), va prelua interimatul APIA, dupa demisia directorului general Dan Gherghelas. Gherghelas, care va parasi functia la 12 februarie, a afirmat ca demisioneaza pentru ca nu poate accepta „ingerinta politicului intr-o activitate strict tehnica”, dupa criticile aduse agentiei de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...