Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Viorel tirziu nu poate fi interimar la apia pentru ca nu este functionar public

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Viorel Tirziu, numit de oficialii Ministerului Agriculturii ca interimar la conducerea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), nu poate prelua aceasta functie pentru ca nu este functionar public, relateaza agentia Mediafax, citand reprezentanti ai Ministerului Agriculturii.

Potrivit informatiilor publicate de agentia de stiri interimatul ar putea fi asigurat de Mariana Draghici, director adjunct al agentiei. Aceasta ocupa functia de director general adjunct al APIA din iulie 2005.

Ministerul Agriculturii a anuntat saptamana trecuta ca Viorel Tirziu, directorul general al Directiei de Coordonare a Agentiilor de Plati din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), va prelua interimatul APIA, dupa demisia directorului general Dan Gherghelas. Gherghelas, care va parasi functia la 12 februarie, a afirmat ca demisioneaza pentru ca nu poate accepta „ingerinta politicului intr-o activitate strict tehnica”, dupa criticile aduse agentiei de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...