Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Viorel tirziu nu poate fi interimar la apia pentru ca nu este functionar public

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Viorel Tirziu, numit de oficialii Ministerului Agriculturii ca interimar la conducerea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), nu poate prelua aceasta functie pentru ca nu este functionar public, relateaza agentia Mediafax, citand reprezentanti ai Ministerului Agriculturii.

Potrivit informatiilor publicate de agentia de stiri interimatul ar putea fi asigurat de Mariana Draghici, director adjunct al agentiei. Aceasta ocupa functia de director general adjunct al APIA din iulie 2005.

Ministerul Agriculturii a anuntat saptamana trecuta ca Viorel Tirziu, directorul general al Directiei de Coordonare a Agentiilor de Plati din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), va prelua interimatul APIA, dupa demisia directorului general Dan Gherghelas. Gherghelas, care va parasi functia la 12 februarie, a afirmat ca demisioneaza pentru ca nu poate accepta „ingerinta politicului intr-o activitate strict tehnica”, dupa criticile aduse agentiei de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...