Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Virusul h5n1 depistat in bulgaria

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Oficiali bulgari din Ministerul Agriculturii au confirmat virusul H5N1 la o pasare gasita moarta in portul Varna. Desi nu au fost cazuri de gripa aviara la pasari domestice in aceasta tara, autoritatile locale sunt in alerta.

Uniunea europeana a anuntat autoritatile bulgare ca primul caz de gripa aviara din spatiul comunitar, dupa cel din Germania, din martie 2009, a fost focarul descoperit luna trecuta in Romania, intr-o localitate din Delta Dunarii.

Gripa aviara a omorat 291 de persoane in intreaga lume de cand a fost identificat virusul, in anul 2003. Tara cel mai greu lovita de H5N1 a fost Indonezia, dupa cum reiese din datele detinute de World Health Organization.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...