Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Virusul h5n1 depistat in bulgaria

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Oficiali bulgari din Ministerul Agriculturii au confirmat virusul H5N1 la o pasare gasita moarta in portul Varna. Desi nu au fost cazuri de gripa aviara la pasari domestice in aceasta tara, autoritatile locale sunt in alerta.

Uniunea europeana a anuntat autoritatile bulgare ca primul caz de gripa aviara din spatiul comunitar, dupa cel din Germania, din martie 2009, a fost focarul descoperit luna trecuta in Romania, intr-o localitate din Delta Dunarii.

Gripa aviara a omorat 291 de persoane in intreaga lume de cand a fost identificat virusul, in anul 2003. Tara cel mai greu lovita de H5N1 a fost Indonezia, dupa cum reiese din datele detinute de World Health Organization.

Rusia a semnat acordul cu China pentru comerțul cu carne de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Rusia a înregistrat o creștere a exporturilor de carne pe parcursul anului 2018, iar această creștere ar putea să se accelereze în 2019, odată cu deschiderea recentă a pieței chineze pentru companiile de păsări din țară.   Din ianuarie până în august 2018, Rusia a exportat carne și produse secundare în valoare totală...

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...