Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Virusul h5n1 depistat in bulgaria

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Oficiali bulgari din Ministerul Agriculturii au confirmat virusul H5N1 la o pasare gasita moarta in portul Varna. Desi nu au fost cazuri de gripa aviara la pasari domestice in aceasta tara, autoritatile locale sunt in alerta.

Uniunea europeana a anuntat autoritatile bulgare ca primul caz de gripa aviara din spatiul comunitar, dupa cel din Germania, din martie 2009, a fost focarul descoperit luna trecuta in Romania, intr-o localitate din Delta Dunarii.

Gripa aviara a omorat 291 de persoane in intreaga lume de cand a fost identificat virusul, in anul 2003. Tara cel mai greu lovita de H5N1 a fost Indonezia, dupa cum reiese din datele detinute de World Health Organization.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...