Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Virusul h5n1 depistat in bulgaria

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Oficiali bulgari din Ministerul Agriculturii au confirmat virusul H5N1 la o pasare gasita moarta in portul Varna. Desi nu au fost cazuri de gripa aviara la pasari domestice in aceasta tara, autoritatile locale sunt in alerta.

Uniunea europeana a anuntat autoritatile bulgare ca primul caz de gripa aviara din spatiul comunitar, dupa cel din Germania, din martie 2009, a fost focarul descoperit luna trecuta in Romania, intr-o localitate din Delta Dunarii.

Gripa aviara a omorat 291 de persoane in intreaga lume de cand a fost identificat virusul, in anul 2003. Tara cel mai greu lovita de H5N1 a fost Indonezia, dupa cum reiese din datele detinute de World Health Organization.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...